Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Együttműködési megállapodást kötött az Egri Borműhely és az Erste Bank

Posted on 2020-03-092020-03-08 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

    Együttműködési megállapodást írt alá az Egri Borműhely és az Erste Bank a borvidék fejlesztésének támogatására – közölte a pénzintézet pénteken az MTI-vel.

    A megállapodás alapján az Erste Bank kapcsolataival, szakértelmével, rugalmas és gyors munkával járul hozzá a borvidék fejlődéséhez, népszerűsítéséhez.


    Az Egri Borműhely Egyesületet 2018-ban hozta létre tíz borászat, hogy összefogva növeljék az eredményeiket, a borvidék ismertségét.


    A közleményben Soltész Gergő, az Egri Borműhely elnöke kiemelte, a versengés és az együttműködés egyaránt fontos a borászatban, az üzleti életben.


    Az Erste Bank közleményében felidézte, hogy tavaly májusban írtak alá hasonló megállapodást a Szekszárdi Borvidék képviselőivel, az együttműködés beváltotta a hozzá fűzött reményeket.


    Az Erste közölte, stratégiai területnek tekint az agrárium és a kis- és közepes vállalkozások finanszírozását. A bank kis- és középvállalkozási ügyfeleinek száma 24 százalékkal bővült tavaly, a hitelállomány pedig mintegy 16 százalékkal emelkedett, az agrárhitelek állománya tavaly 26 százalékkal nőtt.


    A borpiacon középtávon a belföldi piac már kevésbé számít a mennyiségi növekedésére, a kereslet egyre inkább a minőségi termékek felé fordul el – írja közleményében az Erste Bank.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Egri Borműhely, együttműködési megállapodás, Erste Bank

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Tannin Resto
Next Post: Macok Bisztró

Kapcsolódó anyagaink

  • Az áremelést generáló (KAMU)árstop kivezetését javasolja több érdekképviseleti szervezet Gasztropress
  • A Nébih bemutatja: A TISZTOGATÓ Gasztropress
  • Édesség és bacon? Szokatlan, de “ellenállhatatlan” Gasztropress
  • Az Élelmezés világnapjára készül az Auchan Gasztropress
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress
  • Az Év pálinkás bonbonját is keresik a 23. Gyulai Pálinkafesztiválon Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Halálos motorosbaleset Dányban
  • A biztonsági öv használata mellett kampányol a rendőrség
  • Sűrűbben jár a 105-ös busz és a 178-as busz is segíti az átjutást a Lánchídon
  • Fölényes kettős győzelmet aratott a Toyota a Sebring 1000 mérföldesen
  • Folytatódik a kerékpárút-építés Lentiben
  • Stílusos technológia – avagy mitől lesz divatos az okoseszközünk?
  • A magyarok több mint háromnegyede nyitott a használt termékek online vásárlására
  • Ismét nyelvi tudatosságot fejlesztő pályázatot hirdetnek diákoknak
  • A mai fiatalok sem az anyatejjel szívják magukba a digitális tudást
  • FISH!: “Maradunk a nem létező középen”
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Online IQ-próbatesztet is kitölthetnek a szellemi kalandra vágyók
  • Jeep Wrangler IIHS törésteszt
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • Az óbudai Málna The Pastry Shop az ország legjobb cukrászdája Gasztropress
  • A legkedveltebb „túrórudak” Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • Spenótos pulykás rizottó Gasztropress
  • podGasTroll – Laktató ebédet, gyorsan Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Sült zöld spárga saláta zöld istennő öntettel Gasztropress
  • Először kaptak Michelin-csillagot vidéki magyar éttermek Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.