Egymilliárdos beruházás a SPAR-nál

Megújult a szentendrei INTERSPAR

Közel egymilliárd forintból, az energiatakarékosságot is szem előtt tartva újult meg a szentendrei INTERSPAR hipermarket, amely nemcsak a város, hanem a régió vásárlóit is kiszolgálja.

Modern, vásárlóbarát eladótér, új padló és világítás, praktikus, energiatakarékos gépészeti megoldások: ezek jellemzik az átalakított szentendrei INTERSPAR hipermarketet, amelyet 2022. október 13-ától vehetnek újra birtokba a vásárlók. A beruházásra 920 millió forintot költött a vállalat.

„A szentendrei hipermarket központi szerepet tölt be a város és térségének ellátásában, ezért is döntöttünk a felújítása mellett. A modernizáció során figyelembe vettük a folyamatosan változó vásárlói elvárásokat, a környezeti fenntarthatósági követelményeket és emellett munkatársaink számára is új, kényelmes munkakörülményeket teremtettünk” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az üzlet elrendezése részben megváltozott, a vásárlói bejárat a non-food osztályra nyílik. A hipermarketben kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő, valamint a bio- és diabetikus élelmiszerek, s elérhetővé vált az áruházlánc saját márkás SPAR enjoy. convenience kényelmi termékeinek teljes választéka is. A kényelmes megérkezést 269 külső parkolóhely segíti, az elektromos autótöltési lehetőséget pedig hat, erre alkalmas csatlakozási ponton vehetik igénybe az áruház látogatói.

A hipermarket átalakítása során az eladótér új berendezéseket kapott: modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok kerültek a vevőtérbe, és a hagyományos mellett önkiszolgáló kasszák is segítik a gyorsabb bevásárlást. Korszerű LED-világítás gondoskodik arról, hogy minél kevesebb energiát fogyasztva működjön a létesítmény, a modern hűtők pedig ajtókkal felszerelve érkeztek.

A SPAR online shop és annak áruházi átvételi lehetősége is egyre népszerűbb Szentendrén és környékén. Az online shop munkatársaival együtt összesen 92 dolgozónak biztosít munkát a megújult áruház, amelynek nyitvatartása nem változott a korábbiakhoz képest.

A felújítás rekordidő, alig két hónap alatt történt meg: a munkálatok augusztus 15-én kezdődtek, október 13-án pedig immár megújult terekkel nyitott újra az áruház.

Az áruház elérhetősége és nyitvatartása:

2000 Szentendre, Dobogókői út 4.

H-Szo: 6:00-21:00

V: 7:00-19:30