BMW gasztronómia

Á la carte & Home élmény a BMW-vel és a Dining Guide-dal

A BMW és a Dining Guide új közös kezdeményezése az otthoni körülmények között átélhető legteljesebb gasztronómiai élményre összpontosít. A hazai top éttermek házhoz szállítási szolgáltatását és elviteles kínálatát népszerűsítő Á la carte & Home program keretében a kiváló fogások szerelmesei akár házhoz szállított vacsorát, a BMW exkluzív Lifestyle kollekciójának darabjait vagy egy egyhetes luxuskategóriás BMW-tesztvezetést is nyerhetnek.

Egyedülálló kezdeményezést hívott életre a BMW Group Magyarország és a Dining Guide: a legjobb magyar éttermek házhoz szállítási szolgáltatására és elviteles kínálatára hívják fel a gasztronómia élményekre fogékony közönség figyelmét. Az Á la carte & Home programhoz a legkiválóbb hazai éttermek egész sora csatlakozott, így a kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való prémium minőségű fogásokat.

Az Á la carte & Home programhoz szorosan kapcsolódik egy értékes tárgyi és élménynyereményekkel kecsegtető nyereményjáték is. A program weboldalán pillanatok alatt elvégezhető regisztrációt követően máris megnyílik az út az exkluzív BMW Lifestyle ajándékok (hátizsák, kávékiöntő, kézitáska, tálka és üvegkészletek) és az egyhetes tesztvezetési lehetőség felé, mely során egy plug-in hibrid BMW modellt próbálhatnak ki a szerencsés nyertesek. A különleges nyeremények sora egy két főre szóló vacsorával egészül ki, melyet nyolc, az Á la carte & Home programban résztvevő étterem – a Buja Disznó(k), a MoszkvaTér Bisztró, a Padrón, a Párisi Passage Café & Brasserie, a Pasztell Restaurant, a Rosenstein Vendéglő, a Stand25 Bisztró és a Textúra Étterem – szállít házhoz.