A többfunkciós főzőedények előnyei

  • A többfunkciós főzőedények előnyei baby-775503_1280
  • A többfunkciós főzőedények előnyei Gyorfőző
  • A többfunkciós főzőedények előnyei pexels-photo-4669020
  • A többfunkciós főzőedények előnyei pexels-photo-7946745
  • A többfunkciós főzőedények előnyei slow_c.png
  • A többfunkciós főzőedények előnyei


Így tehetsz még többet a család egészségéért!

Tudtad?


A kismamák az igazi megmondói, mennyit szoronganak a babájukat érintő legtöbb dolog miatt, legyen az az egészség, a növekedés vagy a megfelelő táplálkozás. Az igazság az, hogy ezek mind összefüggnek, és most megmutatjuk, mi a legkönnyebb módja, hogy könnyű, finom, és egészséges táplálékot varázsolj nem csak a babád, az egész család elé az asztalra.


Számtalan kérdés gyötri nap, mint nap a leglelkiismeretesebb anyukákat is, hogy vajon jó döntést hozott hoznak-e a babájuk táplálását. Az egy biztos, a legjobb és legpénztárcabarátabb megoldás, ha otthon főzünk nekik. Azonban ki ér rá arra, hogy órákig a tűzhely mellett kavargassa az ételt? az izgő mozgó csemetékre fél szemmel mindig oda kell figyelni. Ezért kijelenthetjük, hogy egy többfunkciós főzőedény hatalmas segítség kisbaba mellett, de itt van minden családban, ahol fontos, hogy gyorsan együnk finomat és egészségeset. Ezért vagyunk prioritás, hogy magas vitamintartalmú, tápanyagdús ételek készüljenek, lehetőleg “maguktól” és lehetőleg energia- és időtakarékosan.


„Nem kérdés, miért jó, ha egy elfoglalt anyának nem kell a konyhában állnia órákig, kevergetnie a levest, és azt figyelni, hogy nehogy kifusson. Ha az otthonában adott egy többfunkciós főzőedény, melybe csak beleteszi a hozzávalókat, indítja az előre beállított programot és a gép jelezze, ha kész van az étel, ez leegyszerűsíti a feladatot, és rengeteg energiát takarít meg. A kisbabák hozzátáplálásánál különösen nagy segítség lehet egy ilyen gép, mely megfelelő formában elkészíti nekünk a párolt zöldséget, gyümölcsöt, különböző húsokat, főzelékeket vagy leveseket. erős a Cosori Pressure Cooker, 5,7 literes Gyorsfőzőben házi joghurtot is készíthetünk, mely jól jöhet a tejtermékek bevezetésénél, a Cosori Slow Cooker 5 literes Többfunkciós Rizsfőzőben pedig mindenféle zab- vagy rizsfélét lehet pillanatok alatt elkészíteni, aminek megismertetése a kisbabánkkal szintén fontos mérkőző a hozzátáplálás során. A Cosori konyhai gépek az egész családnak sok örömet, és a mindennapi étkezések leegyszerűsítését hozza el, amellett, hogy az egész család finom és egészséges falatokat ehet a hétköznapok forgatagában” – mesélte a Cosori Magyarország képviselője.


Mindenki imádja a többfunkciós főzőedényeket!


A világhírű Cosori márka díjnyertes készülékei immáron a magyar háztartásokban is új szintre emelik a sütés-főzés tudományát. Nem csoda, hogy egyre népszerűbbek ezek a sokrétű konyhai gépek, legyen szó a forrólevegős sütőkről vagy a többfunkciós főzőedényekről. Most – egy színvonalas rendezvény keretében, – meg is lehet tekinteni a többféle innovációt is magába foglaló gépeket a HelloBaby rendezvényen, június 15-én, a Larus rendezvényközpontban. Látogass, ha szeretnéd személyesen is ki a Cosori konyhai gépeket és kérdezd meg bátran a Cosori Magyarország képviselőitől a benned felmerülő kérdéseket