Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

A Tereza, a Mazel Tov és a Mák is hütte-menüvel készül a sípályán

Posted on 2021-02-022021-02-02 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

“Láss vendéglőt – Láss vendéget!” Eplényben

Február elején Gastro43elnevezésű kampányt indít az eplényi Síaréna. A vendéglátóhelyeket sújtó jelenlegi helyzetben konyhát, teret, de leginkább lehetőséget szeretnének biztosítani a piac azon szereplői számára, akik ellehetetlenültek az elmúlt időszakban. Az idei síszezon végéig olyan gasztroszereplőkkel találkozhatnak az Eplényben síelők, mint a Mák, a Mazel Tov, a Tereza.

Az eplényi Intersport Síaréna, mint az egyéni téli sportoknak helyet biztosító pálya, minden nap várja a téli sportok kedvelőit. A Síaréna területén 2 melegkonyha is üzemel, amit a tulajdonosok a gasztronómia azon szereplőivel osztanak meg az idei síszezon végéig, akik a korlátozások miatt vendégeikkel maximum a házhoz szállító kollégáik révén találkoztak. Egy-egy étterem, bistro csapata előre egyeztetett időszakban díjmentesen használhatja a tökéletesen felszerelt konyhákat.

„Nagy öröm számunkra, hogy a balatoni nyári pop-up sikere után, az eplényi Síarénában ismét személyes kapcsolatba kerülhetünk kedves vendégeinkkel. A vendéglátás jelen helyzetében ez a lehetőség segítség a gazdasági túlélésre, és segítség mentálisan is, – mind nekünk, mind a vendégeinknek – a hosszú hónapok bezártságának, emberi kapcsolataink korlátozásának elviselésében.  Izgatottan készülünk a kitelepülésre, természetesen a járványügyi és egészségügyi előírások teljes körű betartásával. Ízletes finomságokkal, meglepetésekkel várjuk kedves vendégeinket, és nem utolsó sorban köszönjük a szervezőknek a részvételi lehetőséget!” – mondta Mizsei János, a MÁK séfje.

„A terveink szerint a felszerelést, az infrastruktúrát díjmentesen biztosítjuk, a profitot pedig a vendéglátósok teljes egészében megtarthatják egy elszámolás alapján” – nyilatkozta Soós Csaba, az Intersport Síaréna tulajdonosa. „A járványügyi szabályok tökéletes betartásával kívánunk teret adni ennek a programunknak. Az éttermek „kitelepülnek”, elkészítik és kínálják saját menüjüket, a síelők pedig az éttermektől távol, a Síaréna környékén tudják elfogyasztani a vendég-vendéglősök különleges finomságait.” – tette hozzá az ügyvezető.

A kezdeményezéshez a Mazel Tov és a Tereza is csatlakozott.

„Mexikói éttermünk “Az én házam a te házad” jeligére 2018 tavaszán nyitott Budapest belvárosában. A koronavírus-járvány hatásai az utóbbi időszakban különösen nehéz helyzetbe sodorta a vendéglátó szektor szereplőit, ugyanakkor örömmel tölt el bennünket, hogy az összefogás keretein belül, a jelenlegi járványügyi szabályok betartása mellett az Eplényi Síaréna lehetőséget biztosít arra, hogy újra találkozzunk vendégeinkkel és jóllakassuk őket. Az ő házuk most a mi házunk – a Mazel Tov és a Tereza executive séfjének vezényletével mi már alig várjuk, hogy találkozzunk a sípálya mellett” – mondta Manninger Máté, a Mazel Tov és a Tereza társtulajdonosa.

Fotó: Intersport Síaréna

Forrás: Just Creative

https://miazablogger.hu/2021/01/31/rekordszamu-altalanos-iskolas-diak-regisztralt-a-sipalyan-nem-terjed-programra/

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:eplény, hütte-menü, mák, Mazel Tov, sí, sípálya, Tereza

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Új alkoholos italkategóriát építve robban be a magyar piacra a Viper
Next Post: Az Agrárkamara a tápanyag-specifikus élelmiszer-jelölési rendszert támogatja

Kapcsolódó anyagaink

  • Nagy István szerint az élelmiszeripar stratégiai ágazat Gasztropress
  • Dobd fel a fagyos napokat az XS™-el Gasztropress
  • Nyilvános az országos kukoricakísérlet eredménye Gasztropress
  • Kevesebb cseresznye terem idén, így drágább is lesz, mint tavaly Gasztropress
  • Rekorddal zárt a Gourmet Gasztropress
  • Alapvető élelmiszerekből keletkezhet átmeneti hiány az ünnep előtti napokban Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress
  • Ideje megismerkedni a bisztronómiával Gasztropress
  • Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra Gasztropress
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma
  • Túrós csusza alagút Gasztropress
  • Az ünnepek alatt is figyelni kell a táplálkozásra Gasztropress
  • Kompakt praktikák a vitalitásért Kinekeszelma
  • Olívakrémmel töltött pulykamellrolád Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.