A McDonald’s azonnali rendelési és fizetési applikációval állt elő

A McDonald’s új mobilalkalmazása lehetőséget kínál a vásárlóknak arra, hogy sorban állás nélkül rendeljenek és fizessenek az éttermekben. Az egyszerűen kezelhető alkalmazás gyors és könnyű használatot biztosít minden korosztály számára. Az alkalmazás bevezetésének első hetében egyes éttermekben az asztalokhoz is elhozzák az ételt ezüst ételfedővel a pincérek.

A mobilalkalmazás segítségével a vendégek teljes választékot böngészhetnek, fizethetnek, és akár az ételüket is az asztalukhoz kérhetik. Az alkalmazás használatához regisztrációra van szükség.

A rendelési fül segítségével könnyedén választhatjuk ki az ételt, italt vagy menüt, majd meghatározhatjuk, hogy azt a pultnál vesszük-e át, az asztalunkhoz kérik-e, vagy esetleg a McDrive-ba szeretnénk-e. Az alkalmazás bevezetését néhány étteremben a McDonald’s pincérei teszik emlékezetesebbé, akik az asztalhoz szállítják az ételt ezüst ételfedővel.

A McDonald’s emellett bérfejlesztésre és ösztönzőkre is fordít idén több mint másfél milliárd forintot. Az étteremhálózat már kétszer emelte az alapbéreket idén, és decemberben új ösztönzőrendszert vezetnek be, amely további béremelkedést eredményezhet. A munkavállalóknak kijáró jutalmak közé tartozik a karácsonyi időszak előtti támogatás és az extra juttatás december elején. A vezetőknek külön ösztönzőprogramot dolgoztak ki, amely pénzügyi célok eléréséért jár jutalmakat.

A Progress Étteremhálózat Kft. összesítve közel 10 százalékos béremelkedést valósít meg, ami az új ösztönzőrendszerek bevezetésével jár együtt.