Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

A fejes káposzta lett a kötelező zöldséghozzávaló a Bocuse döntőn

Posted on 2020-02-05 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Megkezdődött az év legrangosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha Budapest. A METRO immár negyedik alkalommal kiemelt szakmai partnere és támogatója a nemzetközi eseménynek. A megnyitó után Zsigó Róbert, élelmiszerbiztonságért felelős államtitkár is körbejárta a kiállításon a METRO közel ezer négyzetméteres standját, ahol a délután folyamán a Bocuse d’Or döntősei, Veres István, Palágyi Eszter, Haraszti Zsolt, Csík Gábor, Huszár Tibor, Kelemen Roland és segítőik megtudták, hogy a következő napi verseny kötelező zöldséghozzávalója a fejes káposzta lesz. Ezt követően a METRO impozáns zöldségpiacáról összeválogatták a friss hozzávalókat a másnapi döntő szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülő versenyfogásaihoz. Lezárult emellett a 27 év alatti séfek versenye, a Chaine des Rotisseurs is, aminek a fődíját Lendvai Levente (Arany Kaviár) vitte el.

Az idei Sirhán a METRO minőségi termékkínálata mellett a széleskörű szolgáltatásrendszere került fókuszba, ezen belül is az újgenerációs digitális megoldások. A vendéglátóipar digitalizációja kiemelt szerepet kap a vállalat stratégiájában, hiszen ezen a területen még számos kiaknázatlan lehetőség van. A METRO standján a szakértők abban is segítenek, hogy mivel tehetik korszerűbbé a vendéglátósok a digitális felületeiket. A METRO honlapkészítő programjával néhány perc alatt létre hozható egy weblap és az online asztalfoglalást segítő programjuk is hasznos szolgáltatás. A kényelmi termékekkel, a kész és félkész termékportfólióval pedig jelentős időt és energiát lehet megspórolni a vendéglátásban. A kitelepült METRO Gasztroakadémia több előadással és főzőshow-val gazdagíthatja gasztronómiai tudástárat, többek között olyan nevektől inspirálódhatunk, mint Pohner Ádám vagy éppen Vomberg Frigyes.

Az idei Sirha Budapest február 4. és 6. között várja a látogatókat, a METRO ez alatt számos szakmai és csúcsgasztronómiai programot kínál. A tájékozódásban segít a letölthető METRO applikáció.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Bocuse döntő, fejes káposzta

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A Szent István Egyetem élelmiszermérnök hallgatóit is díjazták a Sirha kiállításon
Next Post: Végre megint nyugodtan alhatunk – Veres István nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét

Kapcsolódó anyagaink

  • Eláruljuk, miért annyira finom a mikróban sütött bacon Gasztropress
  • Hogy, mi?! Az élelmiszerek növelték az inflációt februárban Gasztropress
  • Jelentősen növekedett az élelmiszeripar teljesítménye Gasztropress
  • Veszélyes ételkészítményre figyelmeztet a Nébih Gasztropress
  • Tavaszváró mini-SVÉT Gasztropress
  • Szőlőtermesztés fajtahasználatát a klímaváltozás közepette kell megfelelővé tenni Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • És, ez, nem vicc!!! Miseborral segíti Magyarország az ukrajnai hívő közösségeket Gasztropress
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress
  • Megérkezett hazánk első nők számára fejlesztett kávéja Gasztropress
  • Jön a Táplálkozás és Hidratáció Hete Gasztropress
  • Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai Gasztropress
  • Házi túrórúd recept Gasztropress
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.