Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry fehérbab konzervet

Posted on 2020-07-142020-07-14 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

    A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

    A tájékoztatás szerint a Bonduelle Central Europe Kft. arról értesítette a Nébihet, hogy visszahívta szárazbab konzerv termékét, miután a cég belső ellenőrzéskor a termékszivárgást azonosított be a tárolás során.


    A honlapon ismertetik az érintett termék pontos azonosító adatait.


    A Nébih arra kéri a visszahívott termékből vásárlókat, hogy ne fogyasszák azt el.

http://gasztroll.hu/2020/07/13/a-lidl-visszahivta-a-freshona-kukoricas-babkonzerv-paradicsomszoszban-termeket/

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Miteszel Tags:Bon Menu Curry, Bon Menu Curry fehérbab konzerv, Bonduelle, fehérbab konzerv, visszahívás

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Rekordkínálattal indult el Gódor András sonkás-sajtos webshopja
Next Post: Akkumulátoros elektromos Scania tehergépkocsit üzemeltet majd Dániában a Coop

Kapcsolódó anyagaink

  • 5+1 dolog, amit nem tudtál a sörös dobozról Gasztropress
  • Cianid veszély miatt mandula termékeket hívott vissza a Nébih Gasztropress
  • Két hely, ahol minden a matcháról szól Gasztropress
  • Egy év Provence-ban Gasztropress
  • Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját Gasztropress
  • Mi az ország kedvenc étele a karanténban? Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Halálos motorosbaleset Dányban
  • A biztonsági öv használata mellett kampányol a rendőrség
  • Sűrűbben jár a 105-ös busz és a 178-as busz is segíti az átjutást a Lánchídon
  • Fölényes kettős győzelmet aratott a Toyota a Sebring 1000 mérföldesen
  • Folytatódik a kerékpárút-építés Lentiben
  • Stílusos technológia – avagy mitől lesz divatos az okoseszközünk?
  • A magyarok több mint háromnegyede nyitott a használt termékek online vásárlására
  • Ismét nyelvi tudatosságot fejlesztő pályázatot hirdetnek diákoknak
  • A mai fiatalok sem az anyatejjel szívják magukba a digitális tudást
  • FISH!: “Maradunk a nem létező középen”
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Online IQ-próbatesztet is kitölthetnek a szellemi kalandra vágyók
  • Jeep Wrangler IIHS törésteszt
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • podGasTroll – Laktató ebédet, gyorsan Gasztropress
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • A gyermekkori étkezési szokásaink egész életünkre kihatnak Gasztropress
  • Cukkinis pulykamelltekercs Gasztropress
  • Házi túrórúd recept Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.