Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Rekordkínálattal indult el Gódor András sonkás-sajtos webshopja

Posted on 2020-07-142020-07-14 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

„A Sonkás” Gódor András 25 éve dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy két hagyományos boltja mellett elindította a webáruházát is. Ha már online lábat növesztett, itt is a minőségre törekszik: rekordméretű sonkakínálatot állított össze, közel 500 termék közül válogathatunk nála. Magyar gyártók válogatott húskészítményei mellett a külföldi sonkák legnagyobb hazai választékával indult el a hazánk legnagyobb kínálatú sonkás webshopja, a sonka.hu.

Több mint három évtizede dolgozik a Fény utcai piacon Gódor András, akit ma már mindenki – de a budaiak biztosan – csak „a Sonkásként” ismernek. 15 éve viseli ezt a nevet a hentes-kereskedő üzlete, amely jó hírnevét a bőséges választék mellett a minőségi termékeknek köszönheti.

Gódor András mindig a legjobbra törekedett, értéket szeretett volna teremteni, a napokban pedig új webshopja elindításával egy 25 éve dédelgetett álma vált valóra.

„Hosszú ideje játszottam a gondolattal, hogy a termékeinket online is elkezdjük forgalmazni, de valamiért mindig akadályba ütköztem. A koronavírus-járvány idején viszont olyan nyomás helyeződött ránk, hogy eljött a végső elhatározás, és belevágtunk a megvalósításba. Rengeteg munka áll mögöttünk, három hónapig dolgoztunk rajta, de a végeredményt látva és a visszajelzéseket hallva úgy érzem, abszolút megérte az energiabefektetés” – fogalmazott.

A webshopon közel 500 minőségi termékből, köztük hazai és import sonkákból és sajtokból, szárazáruból, tejtermékekből, konzervekből és salátakiegészítőkből válogathatnak a vásárlók.

A kínálat más hazai webáruhazákhoz képest jóval szélesebb és magasabb minőséget képvisel. Gódor András ezzel kapcsolatban elmondta, „a Sonkás” termékei házhozszállítás után is olyanok, mintha a boltban vette volna megrendelő.

Tartósítószer nélkül, környezetbarát módon

„Sonkáink szavatossága ugyan rövidebb, de frissebbek, nem tartalmaznak tartósítószereket, és a csomagolásnál nem használunk műanyagot, így a környezetvédelemre is hangsúlyt fektetünk. A magasabb minőségű helyi sonkákon kívül osztrák, német, olasz, spanyol, szlovén, francia, belga és macedón különlegességeket is kínálunk, virslink pedig túlzás nélkül a piac legjobbja” – magyarázta a hentes-kereskedő.

Hozzátette azt is, odafigyelnek az ételérzékenyekre is, így több termékük teljesen adalékanyagmentes: nem tartalmaz laktózt, glutént, polifoszfátot és színezéket sem.

Gódor András büszkén ecsetelte továbbá azt is, hogy sajttálak, sonkatálak és vegyes tálak is rendelhetők már tőlük különböző méretekben, amiket főleg családi vagy baráti összejövetelekre ajánlj. Ráadásul a vásárlók maguk állíthatják össze, mi legyen a házhoz küldött tányérokon.

Mivel számukra az élelmiszer bizalmi kérdés, Gódor András majdnem minden beszállítójával személyes kapcsolatban áll, sokat kóstol, saját ízlése pedig visszaköszön a pultban és a webshopon is, mert olyat nem árul, ami nekem nem ízlik.

„Tőlünk mindenki olyat kap, amihez máshol nem jutna hozzá, és erre én vagyok a biztosíték. Ahogy cégünk üzleti hitvallása is szól: amit mi nem ennénk meg, azt nem adjuk másnak sem!” – tette hozzá, köszönetet mondva egyúttal a sonka.hu-t fejlesztő Modernity Marketingnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre az online webáruház.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Miteszel Tags:Gódor András

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Szerdától a pultból kínált baromfi-, juh- és kecskehús esetében is fel kell tüntetni a származási országot
Next Post: A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry fehérbab konzervet

Kapcsolódó anyagaink

  • Ezek a készülékek tudják, mitől lesz finom a kávé Gasztropress
  • Az esztergomi étterem, ahol a fogások mellé katarzist kínálnak Gasztropress
  • A tatai Platán Gourmet nyerte el az Év étterme díjat Gasztropress
  • Receptkönyv-Eredményhirdetés Miteszel
  • Nőtt a belföldi csirkefeldolgozás idén az Agrárközgazdasági Intézet szerint Gasztropress
  • Szamuráj a konyhában Gasztropress
2023. június
hKscpsv
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
« máj    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Kevesen akarják, hogy csak a haveroké legyen a Lánchíd – Egy héttel meghosszabbítják a Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét
  • Újpest-városkaput is megtisztította partnereivel a BKK
  • A hétvégén csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a H5-ös HÉV
  • „Zöld pokol” küldetés
  • Rövidített útvonalon jár a hétvégén a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos
  • A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja
  • A LEGO Group és Samira Wiley színész a Pieces of Me-t építi
  • Rekordsebességre gyorsult a globális felmelegedés
  • Romy érzelemdús klubslágerrel vezeti fel első szólólemezét
  • A vízparti üdülőhelyeket népszerűsíti az MTÜ
  • Dugót és légszennyezést okozva demonstráltak a 2011 Környezet- és Értékvédő Egyesület bohócai
  • Van képünk hozzá (23.06.09.) –  Toyota Tacoma TRD Sport
  • Van képünk hozzá (23.06.08.) –  Toyota Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition
  • Kibővített kapacitás és minőségi szolgáltatások a nyári szezonban
  • Van képünk hozzá (23.06.07.) –  Megújul a Toyota Yaris
  • Pozitív doppingteszt miatt két török súlyemelőt felfüggesztettek
  • Egy zacskó bomlott le teljesen 45 nap alatt a Greenpeace és a Humusz Szövetség tesztjében
  • A dokkban végzett tesztek után folytatódik a kínai szállodahajó építése
  • Dróntaxikat teszteltek Izraelben
  • Irodát nyitott Budapesten az Amazon Web Services – tesztelhetnek az ügyfelek
  • A Honda CMX1100T Rebelre is felpattant Anita és Sanyi
  • Anita és Sanyi a Hypermotion RUNKIE 16” (“klasszikus”) rollerrel támad
  • A Ssangyong Rextonnal is megismerkedtek
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • E-Tech Renault Captur
  • Rextonról röviden
  • Honda CMX1100T Rebel
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • A világ legerősebb chilije az egyik legkeresettebb karácsonyi ajándék Gasztropress
  • Egész Magyarországra kiterjedő étteremválogatást tesz közzé a Michelin Guide Gasztropress
  • Túrós csusza alagút Gasztropress
  • Az élelmiszerjelölés evolúciója Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Jön a Táplálkozás és Hidratáció Hete Gasztropress
  • Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el Az év szaloncukra 2021 díjat Gasztropress
  • Hahó, divatvegák, divatvegánok és divatpaleók! WC álarcos vegetáriánus sertés és sült glutén kapható Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.