Visszanyerhető a SZÉP-kártyás vásárlások értékének akár kétszerese, 300 termék ára pedig továbbra is változatlan marad a SPAR-nál

2023. augusztus 1-től az összes szolgáltató SZÉP-kártyájával lehet fizetni a SPAR Magyarország Kft. üzleteiben a hideg és a meleg élelmiszerekért, sőt, a vásárlások értékének akár kétszerese is visszanyerhető, miközben a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül meghirdetett 300 termék árát mától további két hónapig rögzíti a vállalat.

A SPAR és City SPAR szupermarketekben, valamint az INTERSPAR hipermarketekben is elfogadják bármelyik szolgáltató SZÉP-kártyáját (OTP, K&H, MKB/MBH vagy Edenred Ticket Restaurant SZÉP-kártya) hideg és meleg élelmiszerek vásárlásakor. Ez igaz a SPAR online shopra is, de csak a helyszíni fizetés esetében. A franchise rendszerben működő SPAR partner és SPAR market áruházakban elfogadott SZÉP kártyákról a www.spar.hu/szep-kartya weboldal, vagy az érintett üzletek nyújtanak tájékoztatást.

2023. augusztus 1. és 31. között megéri SZÉP-kártyával vásárolni a SPAR, City SPAR és INTERSPAR üzletekben legalább 1000 forint értékben, ugyanis egy új nyereményjátéknak köszönhetően megnyerhető a vásárlás teljes összege SPAR nyereménykártya formájában. Amennyiben a vásárlás során a MySPAR mobilapplikációban rögzített SuperShop kártyát is használják a vásárlók, akkor a vásárlás értékének dupláját is visszanyerhetik.

A fentieken túl segítséget nyújt a spórolásban a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció folytatása, melynek keretein belül 2023. augusztus 1. és szeptember 30. között, két hónapon keresztül 300 termék ára továbbra is változatlan marad. A részletek a www.spar.hu/akcioterv weboldalon érhetőek el.