Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Újranyitott a Sáfránkert Vendéglő

Posted on 2023-05-292023-05-28 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Új gasztronómiai vízióval, Lovász József Domi vezetésével nyit újra május végén a Sáfránkert Vendéglő Paloznakon

Május 25-én megnyitott a Sáfránkert Vendéglő, amely az egész szezonban várja az őszinte, minőségi vidéki gasztronómia kedvelőit. A Sáfránkert friss, helyi alapanyagokból készült ételekkel, otthonos hangulattal, a szezonalitás jegyében megújuló grill hangsúllyal és Homola borok széles választékával várja a kulináris élvezetek kedvelőit Paloznak szívében.

A Sáfránkert Vendéglő és a Homola portfólió új gasztronómiai vezetője; Lovász Domi, aki Juhász József új kreatív séffel együttesen valósítja meg gasztronómiai koncepcióját. Lovász Domi újragondolt víziójában egy olyan helyet és hozzá tartozó fogásokat álmodott meg a Sáfránkertben, amelyeket az otthon melege inspirált. Hagyományos, mégis izgalmas ízeket ígérő ételeivel a családi étkezések hangulatát, a balatoni hétvégéket, a természet adta menedéket és feltöltődést, valamint a helyi „slow food” ételkultúrát szeretné megidézni.

Lovász Domit a híres gasztro-tehetségkutató, a Konyhafőnök második évadának győzteseként ismerhette meg az itthoni közönség. Budapesten tanult, majd Michelin-csillagos éttermekben dolgozhatott, ahol ismert séfektől tanulhatta a konyhaművészetet. Később a MOL-csoport gasztro megvalósítási szakértőjeként kreatív melegétel-fogásokat vezetett be a kutakra, ezt követően a Haris Parkban lévő, neves Bobo Restaurant executive séfjeként működött. 2023 tavaszán csatlakozott a Homola portfólióhoz, ahol a paloznaki Sáfránkert Vendéglő gasztrokoncepciójának kialakításáért felel. Lovász Domi újragondolt butikfogásait Budapesten a DiVino Gozsduban kóstolhatja meg a kulináris kalandra éhező közönség.

Juhász József séf veszprémi tanulmányait követően a mediterrán konyhával ismerkedett, így Spanyolországban és Cipruson, majd Izlandon és Németországban neves séfek mellett működött közre a konyhán. Hazatérte után Balatonfüreden és Tihanyban, majd a Haris Parkban található Bobo Restaurant csapatában dolgozott.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Sáfránkert Vendéglő

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Új, családias SPAR-üzlet nyílt Budapesten, a Fehérvári úton
Next Post: Eljárás indult nagy élelmiszerláncok ellen, mert országszerte rögzíthették egyes üdítőitalok árait

Kapcsolódó anyagaink

  • Havonta átlagosan 3 ezer forintot költenek otthoni kávézásra a magyarok Gasztropress
  • Lecsót főztek a Közékeztetési szakácsversenyen Gasztropress
  • Az MSSZ szerint az ágazat fejlődését a fenntarthatóság és a technológiai újítások határozzák meg Gasztropress
  • Művészeti és gasztronómiai fesztivált rendeznek Zalaegerszegen Gasztropress
  • Fél év felkészülési időt kaptak a vendéglátó üzletek és a turisztikai attrakciók a kötelező Ntak-adatszolgáltatásra Gasztropress
  • Magyar termékek a magyar lakosságnak Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Európa legnépszerűbb túramotorja, az NT1100, két feltűnő új fényezést kap jövőre
  • A Skoda Superb negyedik generációja is kínál limuzin változatot
  • Az EQE szedán és az EQE SUV már különleges kiadású modellként is elérhető, kiterjedt felszereltséggel és vonzó árelőnnyel
  • Több utcát aszfaltoznak uniós támogatásból Mezőhegyesen
  • Forgalomkorlátozás lesz október közepéig az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában
  • Űrprogramot indít az Elefánt a Budapest Park évadzáróján
  • A rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók
  • Elképesztő, de mindössze öt év 6 hónap fogházra ítélték a Viking Sygin tömeggyilkos kaptányát
  • Novák Katalin: “Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában és a békemisszióban”
  • A játékidő veszélyben
  • Van képünk hozzá (23.09.26.) –  Morgan Super 3
  • Hamarosan a Tesla is Magyarországon gyártja/újrahasznosítja az akkumulátorait? Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban
  • Van képünk hozzá (23.09.25.) –  Nikola Tre
  • Verstappen nyerte a Japán Nagydíjat, világbajnok a Red Bull
  • Van képünk hozzá (23.09.24.) –  Abarth 500e
  • A Lego tovább tesztel, de jelenleg lemondott az újrahasznosított műanyagból készített építőkockák gyártásáról
  • Tesztkörúton szereplő, digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • Tudjuk, mit eszel idén a fánkfesztiválon Gasztropress
  • Nem mindegy, mit zabálsz! Milyen étel illik a vezetéshez? Gasztropress
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress
  • Fővárosi vendéglátóhely működését függesztette fel a Nébih Gasztropress
  • Több mint hat tonna tartósélelmiszert gyűjtött rászorulóknak a BRFK Gasztropress
  • A Rumour by Rácz Jenő nyerte az Év étterme díjat Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.