Új videó az étterem szimulálásból

A NACON és a Cyanide stúdió örömmel mutatják be új játékuk videóját a LIFE sorozatból, a Chef Life: A Restaurant Simulator című sorozatból. A francia gasztronómia 75 ikonikus receptjével a játékosok kipróbálhatják képességeiket a hagyományos ételeken, és remélhetőleg a MICHELIN Guide kiválasztja őket, vagy akár a történelmi MICHELIN-csillag egyikét is elnyerhetik. A játék október 6-án lesz elérhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon.

Nézze meg az új játékmenet videót itt:

Az étlapon a Chef Life : A Restaurant Simulator, a hagyományos blanquette de veau, a bœuf bourguignon és a pot au feu, a francia gasztronómia szimbólumai, amelyek elkápráztatják a vásárlók ízlelőbimbóit. Kihagyhatatlan ételek, de technikás, a játékosoknak fejleszteniük kell őket, hogy éttermüket a kínálat élére tegyék, és esetleg kitüntetést kapjanak a MICHELIN Guide-ból.


A hozzávalók kiválasztásától, elkészítésétől, darabolásától és főzé- sétől a tányér beállításáig és fűszerezéséig mindent tökéletesen kell kivitelezni, hogy az igényes vásárlók megelégedjenek. A hely díszítése is az élmény szerves részét képezi, köszönhetően a Chef Life: A Restaurant Simulator számos testreszabási lehetőségének, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy létrehozzák álmaik éttermét!


A Chef Life: A Restaurant Simulator október 6-án lesz elérhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ és PC platformokon.

https://miazablogger.hu/trolls/gametroll/videon-a-sniper-elite-5-fegyverei/