Új exkluzív megjelenésű konyhai robotgépek a Sencortól

Igényes konyhai robotgépekkel dobhatják fel konyhájukat a magyarok

A többfunkciós konyhai robotgépek határtalan szabadságot kínálnak a felhasználóknak. Mivel számtalan ételelőkészítési feladat elvégezhető velük, ezért sok helyet takaríthatnak meg a konyhában, mert nincs szükség annyiféle konyhai gépre. Már kapható a Sencor legújabb konyhai robotgépe, amely két exkluzív árnyalatban, pezsgő (STM 6377CH) és fekete (STM 6378BK) színben vásárolható meg.

Mindkét készüléket igényes kialakítás és anyagválasztás jellemzi. A Sencor újdonsága robusztus fém házzal, fém fogaskerekekkel és nagy teljesítményű 1000 wattos motorral rendelkezik. „Egy konyhai robotgép esetén a fordulatszám kifejezetten hozzájárul a sikeres eredményhez. A nagy teljesítménynek köszönhetően ez a készülék tökéletes munkát végez” – hangsúlyozta az újdonsággal kapcsolatban Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője.

Hozzátette: felhasználók „lágyindítás” után nyolc különböző fokozatból választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. A lágyindítás azért hasznos, mert ezzel a motor nem azonnal adja le a maximális teljesítményt, hanem fokozatosan indul el, megakadályozva a tálból az alapanyagok kifröccsenését. A Sencor Smart Power&Energy technológiának köszönhetően a készülék minden fokozatban optimális sebességet tud biztosítani az adott munkafolyamat számára.

A készülék a Sencor robotgépeiben már régóta használt és bevált bolygórendszerű rendszert alkalmazza, mely lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és minden összetevő alapos elkeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog, ezáltal a rozsdamentes acél keverőtál falára tapadt tészta, vagy hab darabokat is le tudja szedni. A 4,5 liter térfogatú keverőtál pedig akár nagyobb mennyiségű tészták, krémek készítésére is alkalmas.

A készüléket a széles tartozékkínálat teszi igazán sokoldalúvá. A keverőtálon túl a kenyér és kalács tésztákhoz használható dagasztóhorog, illetve A-formájú habverő, ballon alakú habverő, továbbá speciális flexi keverő is megtalálható hozzá a különféle süteménytésztákhoz, könnyű tojáshabokhoz és krémekhez. A zöldségek, gyümölcsök szeletelésénél pedig jó szolgálatot tehet a készülékhez biztosított cserélhető szeletelők (vékony, hullámos, durva, finom és nagyon finom), de kolbásztöltő feltéttel ellátott húsdaráló és daráltkeksz készítő is rendelkezésre áll hozzá. 1,5 literes üvegből készült mixerkehelyében pedig játszi könnyedséggel készíthetők különféle smoothie-k, vagy turmixok. A bajonettzáras rögzítőrendszerrel a különféle tartozékok gyors összeállíthatók és cserélhetők.

„A Sencor STM 6377CH és STM 6378BK ár-érték arányban az egyik legjobb választásnak bizonyulhatnak, hiszen strapabíró és időtálló anyagokból készülnek, emellett széles tartozékkínálattal rendelkeznek, ami rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőségeket rejtenek. Nem utolsósorban pedig élvezetessé és hatékonnyá teszik a konyhában eltöltött időt”- emelte ki Lucza András.

.