Tovább bővült a SPAR Akcióterv

Új elemekkel bővült és még több kedvezményt érvényesíthetnek a vásárlók a SPAR Akciótervben decembertől.

„A SPAR számára a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálása, minőségi termékekkel való ellátása a stratégiai céljaink élén áll alapításunk óta. Annak érdekében, hogy kisebb, vagy akár nagyobb bevásárlásaikat a lehető legoptimálisabban és a legkedvezőbb áron tudják megtervezni, létrehoztuk a SPAR Akciótervet. Ennek segítségével a különféle kedvezményrendszerekkel jelentős összegeket takaríthatnak meg a vásárlásaik során” – hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Szabadon felhasználható 20%-os kuponok

A SPAR munkatársai három napon keresztül, december 5-e és 7-e között gondoskodnak arról, hogy minél több vásárlóhoz eljussanak a papíralapú kuponok, melyek használatával a kiválasztott termékek 20%-kal lesznek olcsóbbak. Ezek egy héten keresztül, december 8-a és 14-e között válthatók be. De aki igazán biztosra akar menni, és szereti az online megoldásokat, annak a MySPAR applikációban lehetősége nyílik további 4 kupon aktiválására is.

Sárga árcímke

A vásárlókat minden héten akár 1600 sárga árcímkés termék várja csütörtöktől a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Az ajánlatok szórólapokon is nyomon követhetők, hétfőnként pedig online katalógus mutatja be ezeket, így előre kiválaszthatók a leginkább megfelelő árucikkek. A heti akciós ajánlatok a következő linken érhetőek el: https://www.spar.hu/ajanlatok

A legjobb ár-érték arány

Egyes termékeit a tavalyi (azonos időszakban érvényes) árnál is kedvezőbben biztosítja az üzletlánc, ezeket az akciós szórólapban külön pecséttel jelölik. Ezeken kívül hétvégente extra kedvezmények várják az üzletekben a vásárlókat. A SPAR folyamatosan bővülő saját márkás kínálatát is érdemes kipróbálni: a garantáltan jó minőségű termékek a legjobb ár-érték arányban kerülnek a polcokra.

SuperShop és MySPAR felhasználóknak szóló ajánlatok

Árstop extra: A vállalat 300 termék árát rögzítette és tartja változatlanul 2023. január 31-ig. Ezek plasztik, vagy MySPAR appban rögzített SuperShop kártyával érhetők el kedvezményes áron az üzletekben. A termékek teljes listája elérhető az online szórólapban, a https://www.spar.hu/ajanlatok weboldalon.

Hihetetlen alacsony árak: A vásárlók hetente a megszokottnál is kedvezőbb árú 3-3 ajánlattal találkozhatnak az akciós szórólapokban.

6%-os hétfők: Extra vásárlási kedvezmények is elérhetőek: 2022. december 19-ig hétfőnként 6 százalék blokkvégösszeg kedvezményt kapnak, akik használják a MySPAR mobilapplikációba rögzített SuperShop kártyájukat és aktiválták hozzá előzetesen a kupont.

Hűségkupon: A plasztik, az NFC vagy a MySPAR mobilapplikációban rögzített SuperShop kártya használatával a SPAR vásárlók egy 6.000 Ft értékű kupont szerezhetnek jutalmul hűségükért, ha teljesítik a szükséges feltételeket. A kupon kiadási időszaka alatt, 2022. november 24. – december 14. között legalább 50.000 Ft összértékben kell vásárolni a SPAR csoport áruházainak valamelyikében. A 6.000 Ft értékű blokkvégösszeg kedvezményt biztosító Hűségkupont egy következő, tetszőlegesen megválasztott, egyösszegű, legalább 30.000 Ft értékű vásárlásnál lehet majd beváltani 2022. december 1-20. között.

Supershop

Érdemes a SuperShop-kártyát is kiváltani, hiszen a vásárlások után járó SuperShop-pontokat később le lehet vásárolni az üzletekben, vagy be lehet váltani MySPAR kuponokra. Az ország egyik legnagyobb hűségprogramja, a SuperShop már hosszú évek óta folyamatosan megújuló akciós ajánlatokat kínál a pontgyűjtő program tagjainak. További információk a következő linken érhetőek el: https://supershop.hu/ajanlataink

MySPAR mobilapplikáció

Az Év Applikációja minőségi díjas, ingyenesen elérhető MySPAR mobilapplikáció is sok lehetőséget tartogat a vásárlók számára. Az alkalmazáson keresztül a vásárlók tájékozódhatnak a hozzájuk legközelebbi, nyitva tartó üzletről, praktikus bevásárlólistát készíthetnek, amelyet megoszthatnak barátaikkal, családtagjaikkal, s maguk is könnyebben tudnak spórolni, ha ezt a listát követik. Regisztrálhatják ajándékkártyájukat is az alkalmazásban, használhatják fizetésre, illetve az egyenlegüket is követhetik. További információk a következő linken érhetőek el: https://www.spar.hu/myspar/myspar-mobilalkalmazas

Tudatos tervezéssel és előrelátással komoly kedvezmények vehetők igénybe a SPAR és INTERSPAR üzletekben, ezek révén jelentős összegeket spórolhatnak a vásárlók, a megtakarított forintok pedig az ünnepi készülődésben sokat számítanak majd. Az összes, a cikkben felsorolt kedvezményes lehetőségre igaz, hogy a tájékoztatás nem teljeskörű, a promóciók részleteiről a https://www.spar.hu/akcioterv oldalon lehet tájékozódni.

A közleményhez csatolt képeket gyors regisztráció után nagyobb felbontásban is elérheti a SPAR Médiatárban, a https://mediatar.spar.hu/ oldalon. A felületen lehetősége nyílik a SPAR további publikus képeit is letölteni. A képek felhasználásakor kérjük, hogy a spar.hu fotókreditet használja.