Töltsd fel magad jó érzéssel

Teljes megújuláson estek át a HELL ENERGY portfóliójába tartozó Swiss Laboratory szénsavas és szénsavmentes vitaminitalok: a minőségi összetevőkből, tartósítószer nélkül, hozzáadott vitaminnal készülő termékek azok számára készülnek, akik a mindennapi frissítők terén az egészségtudatosabb választásokat keresik, de a finom ízekről sem szeretnének lemondani.

Közel 10 évvel ezelőtt, 2015-ben ismerhették meg a fogyasztók a Swiss Laboratory termékeit, a DelaVie szénsavmentes és a Fizzy szénsavas vitaminitalokat, finom ízükkel és megbízható magas minőségükkel rövid idő alatt megkedveltették magukat a hazai egészségtudatos közönséggel.

A szénsavmentes és szénsavas vitaminitalok a több mint 100 éves svájci DIXA natúrmanufaktúra gyógynövénykivonatát tartalmazzák, melyet a legnagyobb gondossággal, kizárólag a svájci Alpokból származó izsópfű-mályvalevél-bergamott-menta gyógynövényekből állítanak elő. A Swiss Laboratory tartósítószer-mentes italai az eredeti svájci gyógynövénykivonat mellett vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, élvezetes alternatívát nyújtva a napi vitaminbevitel biztosítására.

A márka most teljes megújuláson esett át, ami tulajdonképpen már 2022-ben kezdődött, amikor is megszűntek a szénsavmentes és szénsavas termékcsaládot jelölő DelaVie és a Fizzy nevek: azóta egységesen Swiss Laboratory márkanéven kapható a teljes, jelenleg 6 tagból álló portfolió. A névváltást teljes csomagolás designváltás is kíséri, ugyanis a végtelenszer újrahasznosítható aludobozok új, trendi megjelenést kaptak.

Korábban a kiváló hatóanyagok, a vitamintartalom, azok élettani hatásai voltak fókuszban a csomagoláson is, ezt az eddigi semleges, kicsit „tudományos” arculatot alakítottuk át egy sokkal barátságosabb, szerethetőbb megjelenéssé. A megújult termékeket most egy látványos reklámfilmben is viszont láthatjuk a televízióban. A film – négy szereplő példáján keresztül – azt mutatja be, hogy az aktív élet tartalmas és élvezetes, és ehhez csak hozzátesznek a Swiss Laboratory italai, melyek vitaminnal töltenek fel, és támogatnak a mindennapokban.” – mondta el a kampány koncepciójáról Vecsei Márton, a Swiss Laboratory márka vezetője.