Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Természetes italok és ételek fesztiválja a Bálnában

Posted on 2019-11-152019-11-15 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

    Több mint 40 magyar és külföldi termelő mintegy 150 természethű bora lesz kóstolható az 9. Mitiszol? fesztiválon szombaton a Bálna Budapest épületében, ahol számos, organikus alapanyagokat használó gasztrokiállító is várja a látogatókat.

    Új helyszínen és számos új kiállítóval jelentkezik idén Magyarország és a régió egyetlen organikus, biodinamikus és natúr borkóstolója – közölték az MTI-vel a szervezők.


    Az első években Terra Hungarica Borszalon néven megrendezett Mitiszol? fesztivál azzal a céllal indult, hogy a természet- és tájhű gazdálkodásra törekvő, Kárpát-medencei birtokokat tömörítő Terra Hungarica szervezethez csatlakozott termelőket mutassa be egy “emberléptékű” sétáló kóstolón. A rendezvény a kezdetek óta jelentősen bővült, és immár hasonló szellemiségben dolgozó külföldi – idén osztrák, olasz, francia, spanyol és csehországi – pincészeteket is vendégül lát.


    Lehetőség lesz azonban más organikus termékek kóstolására is: a látogatók pálinkákkal, ginekkel, specialty kávékkal, kisüzemi sörökkel, szörpökkel, gyümölcslevekkel, természetes ivóvizekkel, sőt még kozmetikumokkal is találkozhatnak.


    A természethű borok és egyéb italok mellett organikus alapanyagokból, adalékok nélkül készült ételeket is kóstolhatnak majd az érdeklődők, akik külön jeggyel három workshopon is elmélyíthetik az organikus borokkal kapcsolatos tudásukat.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Bálna, diva, életmód, étel, ital, módi, természetes

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Csaknem nyolcmillió tonna az idei kukoricatermés
Next Post: Cabernet-k és merlot-k Budapesten

Kapcsolódó anyagaink

  • A vadhús egészségesebb, ökológiailag kedvezőbb és most még gazdaságosabb is lehet Gasztropress
  • Ukrajna tavaly is világelső volt étolajkivitelben Gasztropress
  • A nemzeti összetartozás a témája a Magyarország Étele 2020 szakácsversenynek Gasztropress
  • Itt vannak a pékárú tasakok Gasztropress
  • Fejsérülés okozta Gary Rhodes brit sztárséf váratlan halálát Gasztropress
  • Zöldkötvényt bocsátott ki a Kometa Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Szabálytalan mutatvány, sikeres intézkedés 
  • Hideg Ádám: “Nem változott semmi”
  • Magyarország legnagyobb gyorsforgalmi útfelújítása kezdődik áprilisban
  • Tavaly második éve nőtt a személyi sérüléses balesetek száma
  • Az Európa-bajnokságon indul a Hangodi, Bunkoczi páros
  • A World Photography Awards 2023 nyílt pályázatának döntősei
  • A múlt héten megérkezett Ed Sheeran vadonatúj felvétele, az „Eyes Closed”
  • A Linkin Park egy újabb kiadatlan számot fedett fel „Fighting Myself” címmel
  • A Képzőművészeti Egyetem jótékonysági adományozást szervez a török földrengés áldozatai javára
  • Újabb szívhez szóló dalt ismerhetünk meg a The National közelgő lemezéről
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Jövő kedden és pénteken tartják két metróállomás füstpróbáját
  • A Volkswagen Atlas így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • Az EKO Konzervipari Kft. szecsuáni csípős mártásokat hívott vissza Gasztropress
  • Kávé és pogácsa Kinekeszelma
  • Fővárosi vendéglátóhely működését függesztette fel a Nébih Gasztropress
  • Márton-napi libanapokat tart a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon Gasztropress
  • Csomagolt Kinekeszelma
  • A Rumour by Rácz Jenő nyerte az Év étterme díjat Gasztropress
  • Több mint hat tonna tartósélelmiszert gyűjtött rászorulóknak a BRFK Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.