Táplálkozás és szépség. Tökéletes egyensúlyban – nőknek

Az AVON büszkén mutatja be új, kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett táplálkozási termékcsaládját, a Liivet

Nőként számtalan szerepben kell nap, mint nap helytállnunk. Ehhez elengedhetetlen egészségünk, szépségünk és ezzel jó közérzetünk fenntartása, ami pedig a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik. Az AVON ebben szeretne segítséget nyújtani a nők számára legújabb termékportfóliójával, amely válasz a modern kor kihívásaira. Az év innovációja, a Liiv étrendkiegészítő család ugyanis egyszerű, komplex megoldásokat nyújt a hölgyeknek és megadja szervezetüknek mindazt, amire annak szüksége van, hogy helytálljanak a rohanó hétköznapokban.

Életkortól függetlenül az étrendünk, életmódunk újraértékelése pozitívan befolyásolhatja egészségünket és közérzetünket. Ez pedig meglátszik külsőnkön is, hiszen a jó közérzet és a jó megjelenés kéz a kézben járnak. Az étel, amit elfogyasztunk, a tápanyagok, amiket a szervezetünkbe juttatunk, mind közvetlen hatással vannak ránk. Tehát a megfelelő táplálkozás a jó egészség alapja, a jó egészség pedig a szépség forrása.

A Liiv magyarországi nagykövete Kozák Danuta, ötszörös olimpiai-, tizennégyszeres világ- és tizenhatszoros Európa-bajnok kajakozó is tisztában van ezzel: „Sportolóként, anyaként és feleségként pontosan tudom, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott életmód, amelyhez hozzátartozik a helyes táplálkozás, a testmozgás, illetve a lelki egészség és a megfelelő pihenés. Ahhoz, hogy nap, mint nap legjobb formánkat és teljesítményünket tudjuk hozni, mindhárom tényező elengedhetetlen, éppen ezért én is gondosan ügyelek arra, hogy mindezt megadjam magam és családom számára.”

A megfelelő tápanyagok bevitele a hétköznapi rohanásban sokszor mégis nagy kihívást jelenthet, pedig a vitaminok és ásványi anyagok alapvető szerepet töltenek be a szervezet optimális működésének fenntartásában. Az AVON szakemberei ezért alkották meg a Liiv termékcsaládot, melynek segítségével könnyedén és változatos formában juttathatjuk szervezetünkbe a szükséges vitaminokat és ásványianyagokat, hogy igazán boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet élhessünk.