Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Szendvicstorta

Posted on 2020-04-082020-04-08 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Hogy ne unatkozz a #maradjotthon idején…

Hozzávalók 6 személyre:
18 szelet toastkenyér
20 dkg főtt sonka felvágott
15 dkg reszelt sajt (trappista)
4 ecetes uborka
2 ek. mustár
2 dl tejföl + 1 dl a tálaláshoz
só, bors, petrezselyemzöld

Elkészítés:
1. Egy 18 centis kapcsos tortaformát, vagy több kisebb, kb. 8 cm átmérőjű formát kibélelünk kenyérszeletekkel. Ha kisebb formákat használunk, szaggassuk ki akkorára a kenyeret, mint a forma.
2. A sonkát és az uborkát kockára vágjuk, összekeverjük a tejföllel, a sajttal, a mustárral, és sózzuk, borsozzuk.
3. A tejfölös keverék egy részét a kenyérszeletekre kenjük, majd egy réteg kenyeret fektetünk rá. Újra krémet kenünk rá, majd beborítjuk kenyérszeletekkel. Kissé lenyomkodjuk. Lefóliázzuk, és a hűtőben hagyjuk összeérni.
4. Tálaláskor a formát levesszük a tortáról. A tetejét megkenjük a maradék tejföllel, és petrezselyemmel díszítjük.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 340 kcal

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Miteszel Tags:Szendvicstorta

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Koronavírus étkezési kisokos
Next Post: Sztárséfek otthoni konyháikból tanítják főzni a franciákat

Kapcsolódó anyagaink

  • A hétvégén rendezik a vegetáriánus fesztivált Gasztropress
  • Hogyan küzdjük le a tavaszi fáradtságot étkezéssel? (3.) Gasztropress
  • Február 4-6. között rendezik a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállítást Miteszel
  • Túrómousse eperrel Gasztropress
  • Csokoládé mousse mandarintetővel Gasztropress
  • Ragacsos gyömbéres pulykaszárny fóliában sült édesburgonyával Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Egy nap alatt három primitív sz@rházi 
  • Ismét üres volt a feleslegesen lezárt #KariGeri rakpart
  • A Toyota uralja az elektrifikált járművek eladási toplistáját az Egyesült Államokban
  • Pofátlan(TAN)ítás Budapesten
  • Több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki a buszsávot jogosulatlanul használó autósokra
  • Megjelent a New Fossils új dala
  • „Hozzáférés elutasítva”
  • Együttműködés, hatékonyság és lenyűgöző teljesítmény
  • Most vagy először szemüveges?
  • LEO-műholdak
  • Van képünk hozzá (23.03.28.) – Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetősége a mentőszolgálatnak
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • A Hyundai Palisade gyengén szerepelt az IIHS törésteszten
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Sült zöld spárga saláta zöld istennő öntettel Gasztropress
  • Mautner Zsófi főzelékeit ízlelgette a világhírű séf Gasztropress
  • A legkedveltebb „túrórudak” Gasztropress
  • Az ünnepek alatt is figyelni kell a táplálkozásra Gasztropress
  • Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra Gasztropress
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • Csirkerolád savanyított vajretekkel Gasztropress
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.