Snoop Doggal és egy animált tengeri teknőssel hangolódik a karácsonyra a SodaStream

Élvezzük ki az apró pillanatokat – üzeni a SodaStream

A világ vezető szénsavas-víz márkája, a SodaStream világszerte elindította ünnepi kampányát, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy tanuljuk meg újra értékelni az apró dolgokat. „A SodaStream eddigi valaha volt legnagyobb kampányának főszereplője a hip-hop legenda, Snoop Dogg, aki arra bátorít mindenkit, hogy fókuszáljanak az élet apró, de annál fontosabb dolgaira, a közelgő ünnepi időszakban. A kampány középpontjában ezúttal is az emberek állnak, de teret kap a karácsonyi készülődés varázsa is”– hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

A 49 éves sztárral a SodaStream egy videót is forgatott, amelynek sztorija szerint a rapper a nagyívű tervek helyett otthon marad és elhatározza, hogy kiélvezi az apró, ám annál fontosabb pillanatokat az ünnepi készülődés jegyében. Ahogy mindig, úgy ezúttal is fontos környezetvédelmi üzenetet fogalmaz meg a Sodastream videója, amikor Snoop Dogg társaságához egy animált tengeri teknős is csatlakozik. Az amerikai sztár ekkor felhívja a figyelmet arra, hogy bár kis lépésnek tűnhet eldobhatóról újratölthető palackra váltani, mégis nagy segítség lehet a bolygónknak. Egy SodaStream szénsavasító palackkal több ezer egyszerhasználatos műanyagtól óvhatjuk meg a Földet.

Ahogy mindig, úgy ezúttal is ezeket a fontos üzeneteket a SodaStream a rá jellemző könnyed stílusban adagolja. Ennek köszönhetően Snoop Doggot olyan ünnepi készülődéssel kapcsolatos pillanatokban láthatjuk, mint például a süteménysütés, vagy éppen mézeskalács házikó készítés. Egy másik jelenetben pedig Snoop a családi vacsoránál megpróbálja a családtagokat rábírni arra, hogy hagyjanak fel az okostelefonjaik bámulásával.

„A SodaStreamnél mi mindig a pozitív változásra bátorítjuk az embereket. Idén egy olyan kampányt szerettünk volna, ami mindenki számára fontos üzenetet fogalmaz meg” – hívta fel a figyelmet a SodaStream termékmenedzsere. Hozzátette: a SodaStream a változás lehetősége az egyszerhasználatos műanyagok csökkentésére, Snoop Dogg pedig egy nagyszerű partner abban, hogy ezt az üzenetet szórakoztató módon lehessen megosztani a világgal.

„Szeretem a SodaStream gépemet, ezért gondolkodás nélkül igent mondtam erre a kampányra. Kiváló termékeket csinálnak, amelyek nagy változásokat idézhetnek elő a világon. Boldog vagyok, hogy terjeszthetem a szeretetet!” – jegyezte meg Snoop Dogg az együttműködéssel kapcsolatban. A SodaStream szpotját Jake Szymanski rendezte, a vállalat eddig képviselt könnyed és játékos stílusával összhangban. Az amerikai rendező olyan alkotásokkal vált ismertté, mint a „Mike és Dave esküvőhöz csajt keres”, valamint a „A csomag” című vígjáték, de számtalan epizódot rendezett már a „Halálosan komolytalan”, vagy a „Szombat esti láz” című sorozatokból is.

A SodaStream számára készített rövid videó ezen a linken nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=JCglhlfKM4o

A SodaStream-ről

A SodaStream a világ első számú otthoni szénsavasító készülék gyártó márkája (mennyiség tekintetében), amelyet a PepsiCo 3,2 milliárd dollárért vásárolt meg. A SodaStream lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy másodpercek alatt könnyen átalakítsák a hagyományos csapvizet szódává vagy ízesített üdítőitallá. Becslések szerint 2019-ben a SodaStream felhasználók 2 milliárd liter szódát készítettek készülékeik segítségével és összesen 5 milliárd PET-palacktól óvták meg a Földet. Így közvetve a műanyagpalackok gyártásával és szállításával járó környezetterheléstől is megkímélték bolygónkat.

A SodaStream szénsavasító berendezéseivel 45 országban van jelen, a termékek több mint 90 000 kiskereskedelmi üzletben állnak rendelkezésre 45 országban, gépeit 22 millió háztartásban használják rendszeresen. A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdték meg a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszönhetően jelenleg közel 450 boltban érhetőek el a termékek, és az üzletek száma folyamatosan bővül.

Ha többet szeretne megtudni a SodaStreamről, kövessen minket a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, az Instagramon és a YouTube-on a www.SodaStream.com és www.sodastream.hu webhelyeken.