Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Saját kulacs használatával csökkenthető a fertőzésveszély

Posted on 2020-05-292020-05-29 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A kültéri programokhoz újratölthető palackot ajánl a SodaStream

A kijárási korlátozások megszüntetése után újraindult az élet hazánkban, egyre többen merészkednek ki a nyilvános parkokba, kávézókba és éttermekbe. A fertőzésveszély elkerülése érdekében azonban továbbra is be kell tartani néhány fontos szabályt. A SodaStream összegyűjtötte azokat a tippeket, amelyek figyelembe vételével minimalizálható a fertőzésveszély, amikor kimozdulunk.

Az enyhítő rendelkezések értelmében már nem csak a nyilvános parkok, hanem az állatkertek, a szabadtéri múzeumok, szabadtéri fürdők, illetve strandok is látogathatók.1 Ennek ellenére továbbra is figyelni kell arra, hogy az egy háztartásban élők kivételével mindenki köteles a másiktól legalább 1,5 méteres védőtávolságot tartani.

Mivel az időjárást illetően most következnek a legmelegebb hónapok, éppen ezért várhatóan sokan döntenek olyan szabadtéri aktivitások mellett, amelyek egy kis időre összehozhatják a régen látott barátokat, rokonokat és ismerősöket. A meleg miatt azonban kiemelt figyelmet kell fordítani a dehidratáltság elkerülésére, ám ebben az időszakban egyáltalán nem mindegy, milyen módon gondoskodunk a folyadékpótlásról.

„A SodaStream azt javasolja, hogy mindenki, aki ebben az időszakban hosszabb időre kimozdul az vigyen magával egy újratölthető, jól zárható kulacsot, amit egész nap csak és kizárólag ő használ” – hívja fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere. Hozzátette: ez különösen igaz, ha például barátokkal, ismerősökkel töltjük együtt a napot a strandon, a Balaton-partján, vagy akár az állatkertben. Mivel a koronavírus cseppfertőzéssel terjed, ezért mindenképpen el kell kerülni azt, hogy olyan palackból fogyasszunk vizet, vagy üdítőt, amelyet velünk nem egy háztartásban élő használ.

Az újratölthető, hordozható kulacsok terén a SodaStream a „My Only Bottle” palackot ajánlja, ami nevéből adódóan egy személyes használtra szánt kulacs. „Ez a 0,6 literes palack csuklópánttal van ellátva a könnyebb hordozhatóság érdekében. „Mivel tritánból készült, ezért kiemelkedő nyomásállósággal rendelkezik, így otthoni szódavízkészítésre is használható és ebben az esetben több ezer PET-palack használata helyettesíthető vele”– hívta fel a figyelmet a szakember. Hozzátette: ez a kulacs BPA-mentes, így gyerekek is használhatják, emellett mosogatógépben is elmosható, ami nagyban megkönnyíti a fertőtlenítését.

Egy saját ivókulacs vitathatatlan előnye, hogy mindig magunk mellett tarthatjuk és biztosak lehetünk benne, hogy nem érintkezik vele más. Ráadásul ezzel a Földnek is jót tehetünk, hiszen nem termelünk felesleges hulladékot az egyszerhasználatos poharakkal és palackokkal.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:kulacs, SodaStream, újratölthető palack

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A tej és a tejtermékek fogyasztását ösztönző kampány indult
Next Post: Jövő héten lesz a Dietetikusok hete

Kapcsolódó anyagaink

  • Új, még nagyobb helyre költözött a belvárosi Fresh Corner Café Gasztropress
  • Egyre több pékség és húsbolt zár be Németországban Gasztropress
  • Sokkoló kampány a cukorbetegség szövődményeiről Gasztropress
  • Hamarosan szüretelik a villányi borvidék jellegzetes kékszőlőfajtáit Gasztropress
  • Elindul a Nébih élő online valóságshow-ja Gasztropress
  • A magyarok a palacsintára, a svédek a húsgolyóra esküsznek Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Szabálytalan mutatvány, sikeres intézkedés 
  • Hideg Ádám: “Nem változott semmi”
  • Magyarország legnagyobb gyorsforgalmi útfelújítása kezdődik áprilisban
  • Tavaly második éve nőtt a személyi sérüléses balesetek száma
  • Az Európa-bajnokságon indul a Hangodi, Bunkoczi páros
  • A World Photography Awards 2023 nyílt pályázatának döntősei
  • A múlt héten megérkezett Ed Sheeran vadonatúj felvétele, az „Eyes Closed”
  • A Linkin Park egy újabb kiadatlan számot fedett fel „Fighting Myself” címmel
  • A Képzőművészeti Egyetem jótékonysági adományozást szervez a török földrengés áldozatai javára
  • Újabb szívhez szóló dalt ismerhetünk meg a The National közelgő lemezéről
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Jövő kedden és pénteken tartják két metróállomás füstpróbáját
  • A Volkswagen Atlas így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress
  • Café Párisi a Lotz-teremben Gasztropress
  • Különleges koktélversenyt zsűriz Solti Ádám és felesége, Berni Gasztropress
  • Jön a Táplálkozás és Hidratáció Hete Gasztropress
  • Tudjuk, mit eszel idén a fánkfesztiválon Gasztropress
  • Túrós csusza alagút Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Házi túrórúd recept Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.