Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Receptversenyt hirdetett a budapesti ÁRKÁD

Posted on 2019-07-15 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A bevásárlóközpont Facebook oldalán különböző nemzetek ételeivel lehet nevezni

Receptversenyt hirdetett a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont, amelynek keretében a legfinomabb hazai és nemzetközi ételeket keresik. A recepteket hét kategóriában lehet nevezni július 22-ig. A legjobbakat egy szakmai zsűri választja majd ki, amelyben Dobó Ági és Fördős Zé is részt vesz. Ezek a receptek végül a Food Loft szakácskönyvben is megjelennek majd.

Az Örs vezér terén található bevásárlóközpont ősszel nyitja meg új gasztro-zónáját, amelynek keretében nemzetközi ízélményeket kínálnak majd a látogatóknak. Addig is azonban szeretnék megismertetni a rajongókat azokkal az ízekkel, amelyek nemsokára az ÁRKÁD-ban is megtalálhatók lesznek, ezért a bevásárlóközpont egy receptversenyt hirdetett a Facebook oldalán. A július 22-ig tartó nevezési időszakban a következő linken várják a recepteket: http://bit.ly/arkad-receptverseny-urlap.

A recepteket hét kategóriában lehet feltölteni, amelyek a következők: magyar, olasz, mexikói, japán, francia, távol-keleti, mentes (pl. laktóz-, glutén-, cukormentes). A játék lezárását követően a szakmai zsűri választja ki a legjobb recepteket, többek között Dobó Ági és Fördős Zé részvételével.

A legjobbak kategóriánként az ÁRKÁD Budapest Facebook oldalán lesznek elérhetőek, a legjobb öt-öt pedig az ÁRKÁD Food Loft receptkönyvbe is bekerül. A Facebook oldalon megjelenő receptek egy közönségszavazáson is részt vesznek. Itt kategóriánként lehet majd szavazni és a legtöbb lájkot kapó receptek beküldői egy-egy 20 000 Ft értékű ÁRKÁD Budapest vásárlási utalványt kapnak.

A Food Loft szakácskönyvébe olyan nemzetek ételei kerülnek, amelyek az új éttermek valamelyikében is megtalálhatók lesznek. A beküldött receptek mellett Fördős Zé és Dobó Ági kedvencei, valamint a most nyíló éttermek specialitásai is bekerülnek majd az összeállításba. A játék lezárását követő néhány héten belül a teljes receptgyűjtemény letölthető lesz az ÁRKÁD Budapest Facebook oldaláról.

Az ÁRKÁD legfelső szintjén épülő Food Loft célja, hogy olyan étterem kínálatot biztosítson, amelyek eddig nem voltak elérhetőek a környéken, és amelyek nemzetközi ízélményeket kínálnak a látogatóknak.

Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban. Így helyet kap közöttük a belvárosban már népszerű thai fast casual étterem, a padthai wokbar, az à table! francia pékség, a kézműves hamburgereket kínáló Burger market, az olasz ízeket felvonultató Belozzo, a magyaros Katsa, míg a sushi kedvelőit a Tsuru, az organikus ételeket kedvelőket pedig a Yolo Bistro várja majd ősztől.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:ÁRKÁD

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Látta már, hogyan készül a konyakmeggy?
Next Post: Egyes ehető rovarok olyan gazdagok antioxidánsban, mint a friss narancslé

Kapcsolódó anyagaink

  • Nyáron kívül-belül fontos a víz Gasztropress
  • Öreg-tavi halászfesztivál Tatán Gasztropress
  • Mustgázveszélyre figyelmeztet a katasztrófavédelem Gasztropress
  • A tej és a tejtermékek szerepe a kiegyensúlyozott táplálkozásban Gasztropress
  • A szakmai érdekképviselet 20 százalékos tojásdrágulást valószínűsít Gasztropress
  • Negyven százalékkal több üvegházhatású gázkibocsátást okoz a férfiak étrendje, mint a nőké Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Spenótos pulykás rizottó Gasztropress
  • Háttéranyag az Árkád éttermeiről Kinekeszelma
  • Második lett a magyar csapat a budapesti Bocuse d’Or kontinensdöntőn Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Mennyi a napi vitamin- és ásványianyag-beviteled? Gasztropress
  • Az Aldi kivon a forgalomból egy tonhalas szendvicset Gasztropress
  • Házi túrórúd recept Gasztropress
  • Túrós palacsinta Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.