Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Paradicsomot szüretelt a srác aki “lány” és Cylának hívják

Posted on 2020-11-072020-11-06 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Kajdi Csaba, a Visage Modellügynökség tulajdonosa amióta inzulinrezisztenciával küzd, sokkal jobban odafigyel az egészségtudatos táplálkozásra és a testmozgásra. A Veresi Paradicsomnál tett látogatásakor munkára is fogták Cylát, aki így a mézédes, magyar termesztésű Piccolo paradicsom szüretelésébe is bepillantást nyert.

„Amióta IR-es az öreg Cyla, sokkal többet tüsténkedik a konyhában és több zöldséget-gyümölcsöt fogyaszt” – kezdte Kajdi Csaba. „Édesanyám tipikus francia konyhát vezet, maximum 40 percet hajlandó eltölteni ott, ez idő alatt pedig egy egyszerű húspogácsa és egy saláta összedobható. Egy ideje tudatos életmódra váltottam, az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres sportolás kiemelt szerepet kap a mindennapjaimban. Nagyon szeretem a zöld növényeket, sok brokkolit, cukkinit, padlizsánt és karfiolt eszek, vagy összedobok egy könnyű tésztasalátát koktélparadicsommal. Régebben óriási édességevő voltam, aminek most megvan a böjtje, de a mézédes Veresi Paradicsomból nem engedek.”

Cyla már új, nyári mozgásformát is talált magának, ugyanis tervei szerint jövőre igazán beleveti magát a mezőgazdasági munkába.

„Nyáron nem kell majd edzőterembe se járnom, eljövök Veresegyházára és a 45-50 fokban, egy új kardioedzés keretében, leszedem a paradicsomot. Az izzasztó meló közben pedig teleeszem magam paradicsommal” – teszi hozzá nevetve Cyla.

„Az egész évben termő Piccolo és Cukorfalat azért is különleges, mert magas Brix-értékkel rendelkezik, valamint beltartalmi értéke is kiemelkedő, ami jótékony hatással van az emberi szervezetre is: gyulladásgátló és az érrendszeri betegségekre is kiváló. A termesztés során nem használunk felesleges vegyszereket, így a környezeti terhelést is minimálisra csökkentjük” – mondja Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezető, tulajdonosa.

Fotó: Szécsi István

Forrás: Just Creative

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:afektáró ratyi, buzi, Cyla, Kajdi Csaba, meleg, paradicsom, ratyi, rossz buzi

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Kadarka törköly lett Magyarország legjobb pálinkája
Next Post: Férfiaknak ajánlott étrend-kiegészítők forgalmazását tiltotta meg a Nébih

Kapcsolódó anyagaink

  • Mi van a bevonat alatt? Gasztropress
  • Már állatok is kaphatják a gasztronómiai Oscar-díjas műhely termékeit Gasztropress
  • “Borban mondom el” Gasztropress
  • Alig háromezer forintot költenek egy alkalommal a vendégek az éttermekben egy felmérés szerint Gasztropress
  • Mostantól már Tatán és Esztergomban is ehetünk méregdrágán tányérdíszítést Gasztropress
  • 2000 forint is lehet a kenyér kilója jövőre Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Egy nap alatt három primitív sz@rházi 
  • Ismét üres volt a feleslegesen lezárt #KariGeri rakpart
  • A Toyota uralja az elektrifikált járművek eladási toplistáját az Egyesült Államokban
  • Pofátlan(TAN)ítás Budapesten
  • Több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki a buszsávot jogosulatlanul használó autósokra
  • Megjelent a New Fossils új dala
  • „Hozzáférés elutasítva”
  • Együttműködés, hatékonyság és lenyűgöző teljesítmény
  • Most vagy először szemüveges?
  • LEO-műholdak
  • Van képünk hozzá (23.03.28.) – Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetősége a mentőszolgálatnak
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • A Hyundai Palisade gyengén szerepelt az IIHS törésteszten
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress
  • Az óbudai Málna The Pastry Shop az ország legjobb cukrászdája Gasztropress
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress
  • Márton-napi libanapokat tart a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon Gasztropress
  • Olívakrémmel töltött pulykamellrolád Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.