Paradicsomot szüretelt a srác aki “lány” és Cylának hívják

Kajdi Csaba, a Visage Modellügynökség tulajdonosa amióta inzulinrezisztenciával küzd, sokkal jobban odafigyel az egészségtudatos táplálkozásra és a testmozgásra. A Veresi Paradicsomnál tett látogatásakor munkára is fogták Cylát, aki így a mézédes, magyar termesztésű Piccolo paradicsom szüretelésébe is bepillantást nyert.

„Amióta IR-es az öreg Cyla, sokkal többet tüsténkedik a konyhában és több zöldséget-gyümölcsöt fogyaszt” – kezdte Kajdi Csaba. „Édesanyám tipikus francia konyhát vezet, maximum 40 percet hajlandó eltölteni ott, ez idő alatt pedig egy egyszerű húspogácsa és egy saláta összedobható. Egy ideje tudatos életmódra váltottam, az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres sportolás kiemelt szerepet kap a mindennapjaimban. Nagyon szeretem a zöld növényeket, sok brokkolit, cukkinit, padlizsánt és karfiolt eszek, vagy összedobok egy könnyű tésztasalátát koktélparadicsommal. Régebben óriási édességevő voltam, aminek most megvan a böjtje, de a mézédes Veresi Paradicsomból nem engedek.”

Cyla már új, nyári mozgásformát is talált magának, ugyanis tervei szerint jövőre igazán beleveti magát a mezőgazdasági munkába.

„Nyáron nem kell majd edzőterembe se járnom, eljövök Veresegyházára és a 45-50 fokban, egy új kardioedzés keretében, leszedem a paradicsomot. Az izzasztó meló közben pedig teleeszem magam paradicsommal” – teszi hozzá nevetve Cyla.

„Az egész évben termő Piccolo és Cukorfalat azért is különleges, mert magas Brix-értékkel rendelkezik, valamint beltartalmi értéke is kiemelkedő, ami jótékony hatással van az emberi szervezetre is: gyulladásgátló és az érrendszeri betegségekre is kiváló. A termesztés során nem használunk felesleges vegyszereket, így a környezeti terhelést is minimálisra csökkentjük” – mondja Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezető, tulajdonosa.

Fotó: Szécsi István

Forrás: Just Creative