Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Őrölt mandulát hívott vissza az Aldi

Posted on 2019-10-272019-10-27 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

    Őrölt mandulát hív vissza az Aldi, mert a termékben szalmonellát mutattak ki – közölte az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. pénteken az MTI-vel.

    A közlemény szerint a Happy Harvest Őrölt mandula 200 grammos kiszerelésű termékének azt a sorozatát hívták vissza,  amelynek a minőségmegőrzési ideje 2020. április 13-án jár le. A terméket a vásárlók az Aldi bármely magyarországi üzletébe visszavihetik, az áruházlánc a vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatéríti.


    Kiemelték, hogy mivel a termékben szalmonellát mutattak ki, ezért azt a megfelelő hőkezelés nélkül nem szabad elfogyasztani, de a termék másféle felhasználása sem ajánlott.


    Ez a fajta őrölt mandula 2019. augusztus 13-a óta minden magyarországi Aldi üzletben elérhető volt, a visszahívást követően a termék értékesítését a vállalat azonnal felfüggesztette.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Aldi, Aldi Magyarország Élelmiszer Bt., Happy Harvest, Happy Harvest Őrölt mandula, Nébih, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, őrölt mandula, visszahívás

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Csirkehúsos bébiételt hívott vissza a dm
Next Post: Magyarországra nem került a szennyezett csecsemőtejporokból

Kapcsolódó anyagaink

  • AM: “Kiemelt feladat a lakosság ellátása minőségi hazai élelmiszerekkel” Gasztropress
  • Cianid veszély miatt mandula termékeket hívott vissza a Nébih Gasztropress
  • Helyes táplálkozással a klímaváltozás hatásai is mérsékelhetők Gasztropress
  • Mesterséges intelligencia segít a főzésben Gasztropress
  • Az étrend-kiegészítők fogyasztásáról folytat kutatást a Nébih Gasztropress
  • Allergiás reakciót okozhatnak a dennree leveskockák és szárított zöldségkeverékek Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Házi túrórúd recept Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Tudjuk, mit eszel idén a fánkfesztiválon Gasztropress
  • Túrós csusza alagút Gasztropress
  • Második lett a magyar csapat a budapesti Bocuse d’Or kontinensdöntőn Gasztropress
  • És, ez, nem vicc!!! Miseborral segíti Magyarország az ukrajnai hívő közösségeket Gasztropress
  • #Legalja… Győrfi Dani pofozkodva tanítja tojást sütni az iskolásokat TikTokon Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.