Optimális egyensúly prémiumkategóriás étrend-kiegészítővel

Double X Hungary - Slovenia Mock Up

Tudtad, hogy az egészség titka a színekben rejlik? Szervezetünk optimális működését létfontosságú növényi tápanyagokkal, napi 5 adag piros, zöld, fehér, sárga és lila gyümölcs és zöldség fogyasztásával segíthetjük. De legyünk őszinték: kinek van ideje a felgyorsult mindennapokban ezzel is foglalkozni? Mikor volt utoljára olyan nap, hogy a szivárvány minden színéből ettünk? A NUTRILITE™ most erre kínál megoldást: a megújult DOUBLE X™ prémiumkategóriás étrendkiegészítő 12 létfontosságú vitamin, 10 ásványi anyag és 22 növény kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, a fitotápanyagok széles és értékes választékával. Akár aktív életet élsz, akár több energiára lenne szükséged, a DOUBLE X™-el könnyedén veszed majd az akadályokat!

Tanácsok sokaságából válogathatunk, ha az egészséges életmódról tájékozódnánk. Azt már tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend kulcsfontosságú, mégis sokan úgy érzik, egészségesen táplálkoznak, hiszen ma már ettek egy salátát is, néha egy-egy almát is elfogyasztanak.

Lássuk be, a mindennapokban nem jut idő arra, hogy étkezésünkkel úgy foglalkozzunk, mint egy holisztikus, szervezetünk minden igényét kielégítő tevékenységgel. Kinek ismerős az ebédre gyorsan elfogyasztott szendvics, az étkezések kihagyása, a hétvégére „jó lesz egy pizza” és hasonló életszituációk együttese? Fel a kezekkel, ha stresszes munkát, rohanó életmódot, vagy kihívásokkal teli mindennapokat is hozzá tudunk adni a „csomaghoz”! Bizony, szervezetünktől sokszor megvonjuk azokat a létfontosságú tápanyagokat és vitaminokat, melyek az egészséges mindennapokhoz szükségesek. Az emberi szervezet pedig folyamatosan egyensúlyra törekszik, hogy optimálisan működhessen. A kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás létfontosságú az egyensúly fenntartásához, fizikai és szellemi egészségünk megőrzéséhez.

Naponta ötször minden színből!

Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization – WHO) ajánlása szerint naponta minimum 5 adag gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztanunk, ám világszerte

http://gasztroll.hu/2019/02/28/a-taplalkozas-es-az-immunrendszer-kapcsolata/