Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Nyolcszáznegyven adag halászlevet kapott a debreceni kórház

Posted on 2020-04-012020-04-01 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Budapest, 2020. április 1. Halászlevet szednek mûanyag edénybe a Tiszacsegei Halászcsárda konyháján 2020. április 1-jén. A csárda nyolcszáznegyven adag halászlevet készített és szállított Debrecenbe a kórház dolgozóinak, így mondva nekik köszönetet a koronavírus-járvány idején nyújtott folyamatos munkájukért. MTI/Czeglédi Zsolt
Budapest, 2020. április 1. Mûanyag edényekbe kiszedett halászlevet pakolnak a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház dolgozói 2020. április 1-jén. A Tiszacsegei Halászcsárda nyolcszáznegyven adag halászlevet készített és szállított Debrecenbe a kórház dolgozóinak, így mondva nekik köszönetet a koronavírus-járvány idején nyújtott folyamatos munkájukért. MTI/Czeglédi Zsolt
Budapest, 2020. április 1. Mûanyag edényekbe kiszedett halászlevet pakolnak a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház dolgozói 2020. április 1-jén. A Tiszacsegei Halászcsárda nyolcszáznegyven adag halászlevet készített és szállított Debrecenbe a kórház dolgozóinak, így mondva nekik köszönetet a koronavírus-járvány idején nyújtott folyamatos munkájukért. MTI/Czeglédi Zsolt

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:ápoló, betegség, debreceni kórház, egészség, halászlé, járvány, kór, koronavírus, koronavírus-járvány, kórság, megelőzés, orvos, segítség, támogatás, veszély

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Az indokolatlan felhalmozással a háztartási hulladék mennyisége is nő
Next Post: “A vendéglátók, közétkeztetők is válasszák a hazait!”

Kapcsolódó anyagaink

  • Fogyókúra, kampányszerűen Gasztropress
  • Száz magyar kézműves sörkülönlegesség a kiskunfélegyházi sörfesztiválon Gasztropress
  • A Stand lett az év étterme 2018-ban Gasztropress
  • Kész! Vége! Nincs tovább! Elhalasztják a Bocuse d’Or kontinentális selejtezőit is Gasztropress
  • Nevével fémjelzett és a kedvenceiből összeállított bor készült Csollány Szilveszter emlékére Gasztropress
  • Átlagos lehet az idei szamócatermés, májusban várhatóan csökken az ára Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Megérkezett hazánk első nők számára fejlesztett kávéja Gasztropress
  • Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai Gasztropress
  • Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt? Kinekeszelma
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • Egész Magyarországra kiterjedő étteremválogatást tesz közzé a Michelin Guide Gasztropress
  • Brutális drágulás jöhet a süteményeknél idén Gasztropress
  • Eszel Te rendesen? Kinekeszelma

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.