Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Nébih közreműködés a koronavírus terjedésének megakadályozásában

Posted on 2020-03-212020-03-21 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) annak érdekében, hogy segítse az új típusú koronavírus terjedésének megakadályozását, több új intézkedést is bevezetett. A hivatal szakemberei többek között tematikus tájékoztatókat készítenek, valamint támogató szemlékkel segítik a vállalkozások biztonságos működését.

A jelenlegi járványhelyzetben a vásárlók, a vállalkozók, az élelmiszerlánc valamennyi érintett szereplőjének védelme kiemelten fontos feladat a Nébih számára.

A hivatal az eredményes védekezés érdekében számos útmutatót állított össze, amely megtalálható a Nébih tematikus oldalán: https://portal.nebih.gov.hu/koronavirus. A tájékoztatókban hasznos gyakorlati tanácsok olvashatóak többek között állattartóknak, élelmiszer-forgalmazó létesítmények, vendéglátó-, és közétkeztető létesítmények, valamint helyi piacok üzemeltetőinek. Az útmutatók a Nébih-hez érkező kérdések, észrevételek alapján folyamatosan bővülnek.

A hivatal szakemberei a klasszikus hatósági ellenőrzések helyett elsődlegesen, ún. támogató szemléket tartanak, amelyek fokozottan kitérnek a higiéniai szempontokra, a koronavírussal kapcsolatos problémák feltárására, a megoldások közös keresésére. Ezen szemlék elsődleges célja a szakmai tanácsadás.

A vírus terjedésének lassítása, az ügyfelek és a Nébih szakembereinek védelme érdekében – számos más vállalkozáshoz, intézményhez hasonlóan – korlátozások léptek életbe a hivatal személyes ügyfélszolgálatai esetében, amelyekről a hivatal honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők. Természetesen az online ügyintézési rendszerek, az elektronikus elérhetőségek, valamint a Nébih ZöldSzáma  (06-80/263-244) és telefonos ügyfélszolgálata továbbra is teljes kapacitással működik. Fontos, hogy a Nébih ZöldSzámán élelmiszerlánc-biztonsággal kapcsolatos bejelentéseket tehetnek a fogyasztók.

A Nébih folyamatosan figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, amit figyelembe vesz mind a további intézkedések bevezetése, mind az útmutatók bővítése során.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:betegség, egészség, járvány, kór, koronavírus, koronavírus-járvány, kórság, közremúködés, megelőzés, Nébih, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, veszély

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Kész! Vége! Nincs tovább! Elhalasztják a Bocuse d’Or kontinentális selejtezőit is
Next Post: Sertésből kevesebbet, baromfiból többet vágtak a magyar vágóhidakon tavaly

Kapcsolódó anyagaink

  • Visszahívta a Finn Crips Snacks-ot a gyártó Gasztropress
  • Gazsztroenterális fertőzések terjedését vizsgálja egy új kutatás Gasztropress
  • Kalácskoszorú Gasztropress
  • Kevesebb élelmiszert pazarolnak a magyar háztartások Gasztropress
  • A Budapest Borfesztivál idén egy különleges kiadással készül Gasztropress
  • Több mint egymilliárd forintos fejlesztéssel növelte kapacitását a Pek-Snack Kft. Gasztropress
2023. június
hKscpsv
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
« máj    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Kevesen akarják, hogy csak a haveroké legyen a Lánchíd – Egy héttel meghosszabbítják a Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét
  • Újpest-városkaput is megtisztította partnereivel a BKK
  • A hétvégén csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a H5-ös HÉV
  • „Zöld pokol” küldetés
  • Rövidített útvonalon jár a hétvégén a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos
  • A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja
  • A LEGO Group és Samira Wiley színész a Pieces of Me-t építi
  • Rekordsebességre gyorsult a globális felmelegedés
  • Romy érzelemdús klubslágerrel vezeti fel első szólólemezét
  • A vízparti üdülőhelyeket népszerűsíti az MTÜ
  • Dugót és légszennyezést okozva demonstráltak a 2011 Környezet- és Értékvédő Egyesület bohócai
  • Van képünk hozzá (23.06.09.) –  Toyota Tacoma TRD Sport
  • Van képünk hozzá (23.06.08.) –  Toyota Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition
  • Kibővített kapacitás és minőségi szolgáltatások a nyári szezonban
  • Van képünk hozzá (23.06.07.) –  Megújul a Toyota Yaris
  • Pozitív doppingteszt miatt két török súlyemelőt felfüggesztettek
  • Egy zacskó bomlott le teljesen 45 nap alatt a Greenpeace és a Humusz Szövetség tesztjében
  • A dokkban végzett tesztek után folytatódik a kínai szállodahajó építése
  • Dróntaxikat teszteltek Izraelben
  • Irodát nyitott Budapesten az Amazon Web Services – tesztelhetnek az ügyfelek
  • A Honda CMX1100T Rebelre is felpattant Anita és Sanyi
  • Anita és Sanyi a Hypermotion RUNKIE 16” (“klasszikus”) rollerrel támad
  • A Ssangyong Rextonnal is megismerkedtek
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • E-Tech Renault Captur
  • Rextonról röviden
  • Honda CMX1100T Rebel
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • Hahó, divatvegák, divatvegánok és divatpaleók! WC álarcos vegetáriánus sertés és sült glutén kapható Gasztropress
  • Mi lehet a titok az Avalonban? Gasztropress
  • Az Aldi kivon a forgalomból egy tonhalas szendvicset Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress
  • Kiderült, hogy szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését Gasztropress
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress
  • Második lett a magyar csapat a budapesti Bocuse d’Or kontinensdöntőn Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.