Ne hagyja az utolsó pillanatra a húsvéti nagybevásárlást!

–Erre figyelmeztet a PENNY

Akár 33 százalékkal olcsóbban szerezheti be most az alapélelmiszereket

Érdemes idén is időben előkészülni a húsvéti vendégvárásra, hiszen az élelmiszerüzletek az ünnepi hosszú hétvégén, azaz nagypénteken, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn is egységesen zárva tartanak – figyelmezteti a PENNY a vásárlóit. Amennyiben mégis lemaradna bármi az ünnepi asztalról, április 8-án, szombaton még bepótolhatják azt, hiszen aznap a hétvégi nyitvatartás szerint áll rendelkezésre az áruházlánc valamennyi üzlete.

A PENNY Magyarországon működő 228 egysége a négynapos húsvéti hosszú hétvégén – a vonatkozó jogszabályok betartása mellett – szombat kivételével zárva tart. A PENNY éppen ezért arra bíztatja vásárlóit, hogy elkerülendő az ünnep előtt jellemző rohamot, már most érdemes megtervezni a bevásárlólistát és elkezdeni a tartós élelmiszerek beszerzését.

Közel 400 kiemelt termék árát csökkentette tartósan a PENNY az elmúlt hetekben, hogy ezzel is megkönnyítse vásárlói számára a húsvéti bevásárlást. A legnépszerűbb tejtermékek és húskészítmények mellett például a kávék és egyes minőségi borok ára is jelentősen csökkent” – hívja fel a figyelmet Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Így alakul a PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban:

  • április 7-én, pénteken (nagypéntek) valamennyi bolt zárva tart
  • április 8-án, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek
  • április 9-én, vasárnap (húsvét) a boltok zárva tartanak
  • április 10-án, hétfőn (húsvét) a boltok zárva tartanak
  • április 11-től az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva