Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Mise en place

Posted on 2019-02-012019-02-27 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

– azaz minden a helyén. A professzionális éttermi konyhák alappillére, amire a munkafolyamatok épülnek, és ami az alapanyagok és eszközök rendszerezésével kezdődik. Ne aggódj, nem kell mesterszakácsnak lenned, hogy ezeket átültethesd a gyakorlatba! A hatékony főzés egyik alapfeltétele, hogy mindig tudd, mikor, hova, miért nyúlsz menet közben, ami nem igényel túl sok befektetett energiát, ugyanakkor sok esetben nem egyértelmű, hogyan is volna érdemes kialakítani magadnak azt a rendszert, ami kényelmes, és átlátható. Adunk néhány tippet, ami segíthet!

Lentről felfelé

Ne csak a mélységét, a magasságát is használd ki a konyhádnak! A függőleges rendszer több szempontból is szuper. Az alapgondolat emögött, hogy a nehéztől a könnyű felé haladsz, ahogy mész lentről felfelé. Az alsó fiókjaidat, polcaidat használhatod az edények és a nehezebb gépek tárolására, így nem kell erőművésznek lenned, ha épp a legnagyobb lábosodra van szükséged. A könnyebb dolgokat (fűszerek, ízesítők) tarthatod a polcokon, zárható, biztonságos üvegcsékben. Ha minden szem előtt van, sokkal könnyebben megtalálod, amire épp szükséged van!

Kerüld a koszt!

Egyszerű, mégis nagyszerű, ha például a …

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Budapest Sportaréna, divat, hasznos, ismertető, kiállítás, Konyhakiállítás 2019.konyha, március 1-2-3, ötlet, ötletek, tanács, termékbemutató, tipp, trend

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Egy kis maradék?
Next Post: Vaskori sörkészítés bizonyítékaira bukkantak Angliában

Kapcsolódó anyagaink

  • A Húsvét előtti hétvégén, ismét Bárány Napok Gasztropress
  • Paradicsomleves csicseriborsóval és vöröslencsével Gasztropress
  • Hatékony működés, digitális megoldások és csúcsgasztronómia a METRO-nál Gasztropress
  • A Kossuth-díjas Csík Zenekar az élelmiszerbiztonságért kampányol Gasztropress
  • Szeptember 29-én ünnepeljük a kávé világnapját Gasztropress
  • Többségi tulajdont szerzett a Matusz CsBVK a FrissHal Kft.-ben Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Egy nap alatt három primitív sz@rházi 
  • Ismét üres volt a feleslegesen lezárt #KariGeri rakpart
  • A Toyota uralja az elektrifikált járművek eladási toplistáját az Egyesült Államokban
  • Pofátlan(TAN)ítás Budapesten
  • Több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki a buszsávot jogosulatlanul használó autósokra
  • Megjelent a New Fossils új dala
  • „Hozzáférés elutasítva”
  • Együttműködés, hatékonyság és lenyűgöző teljesítmény
  • Most vagy először szemüveges?
  • LEO-műholdak
  • Van képünk hozzá (23.03.28.) – Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetősége a mentőszolgálatnak
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • A Hyundai Palisade gyengén szerepelt az IIHS törésteszten
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Az ünnepek alatt is figyelni kell a táplálkozásra Gasztropress
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress
  • A Rumour by Rácz Jenő nyerte az Év étterme díjat Gasztropress
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • A világ legerősebb chilije az egyik legkeresettebb karácsonyi ajándék Gasztropress
  • Családom és egyéb receptfajták – #krausztronomia Gasztropress
  • Mautner Zsófi főzelékeit ízlelgette a világhírű séf Gasztropress
  • Michelin Guide ajánlást kapott az Avalon Ristorante Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.