Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Megújulnak a XIXO jegesteák

Posted on 2021-05-162021-05-14 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A 2021. január-márciusi darabeladásokat tekintve élen álló XIXO* megújult csomagolással várja a minőségi jegesteák kedvelőit. A XIXO Ice Tea termékcsalád tagjai valódi gyümölcstartalmat hangsúlyozó, megújult köntösben kerülnek a boltok polcaira. A XIXO ezzel a lépéssel megerősíti pozícióját a jegesteák piacán, és nem a trendeket követve, hanem diktálva készül a nyári szezonra.

A XIXO jegesteák sikerének titka a rengeteg ízvariáns mellett az elérhető ár és a minőségi összetevők. A 2013 óta létező magyar márka újabb mérföldkőhöz érkezett: megújult csomagolással tűnik fel a piacon.

„Hiszünk abban, hogy a kategória legnagyobb márkájaként felelősek vagyunk fogyasztóink jóllétéért. Jelenleg 11 különböző ízzel rendelkezik a jegestea portfóliónk, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább kívánatos változatot. XIXO termékeink válogatott, minőségi összetevőkből, természetes teakivonattal és valódi gyümölcslé koncentrátummal, zero változatai pedig természetes édesítővel, sztíviával készülnek. Emellett kiemelten fontos környezetünk védelme, így a XIXO újrahasznosított aludobozba is csomagolja termékeit, miközben mindenki számára elérhető áron kínálja őket. A fejlődés a márka DNS-ébe van kódolva és ennek a folyamatnak a következő fontos lépése volt a csomagolásváltás. Az új XIXO Ice Tea designnal a természetességre és frissességre hívjuk fel figyelmet. Az adott ízvariánsra jellemző gyümölcs színe adja a doboz alapszínét, melyen a tealevelek sziluettje jelenik meg, a XIXO márkanévből pedig a legegyedibb karakter, az X betű körvonala keretezi a gyümölcsöket. Bízunk abban, hogy az új csomagolással tovább erősödik jelenlegi fogyasztóink márkánkba vetett hite és az értékeinkre fogékony új vásárlókat is megszólítjuk majd” – mondta el a designváltás kapcsán Vecsei Márton, a XIXO márka vezetője.

A designváltás a márka teljes portfólióját érinti, a megújult XIXO jegesteák május elejétől folyamatosan kerülnek forgalomba.

* A NielsenIQ piackutató 2021. január-március adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:XIXO Ice Tea

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Meg kell akadályozni a magyar tejtermékek piaci visszaszorulását
Next Post: Süteményekkel küzdenek az időskori szegénység ellen

Kapcsolódó anyagaink

  • Leadható a használt étolaj az Aldi 11 áruházánál is Gasztropress
  • A FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács közleménye Gasztropress
  • Sikeres a szódagépek újrahasznosítását célzó program Gasztropress
  • Tartós élelmiszerek és ételkiszállítás az időseknek a vidéki városokban Gasztropress
  • Pisztáciás különlegességekkel vár a 3. Kürtőskalács Vigalom Gasztropress
  • A kormány 282 millió forinttal támogatja a régen bezárt szerencsi csokoládégyár bővítését Gasztropress
2023. május
hKscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
« ápr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • A magyarországi Bosch csoport éves árbevétele 32 százalékkal nőtt tavaly
  • Újra elérhető a Tokaji Borongoló napijegy és ismét jár a Tokajbusz
  • A Duesenberg SJ nyerte a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 „BMW Group Trophy – Best of Show” kitüntetését
  • Equipmake kiállításon a nagy teljesítmányű e-tengelyek
  • Az Egyesült Királyságban 9,9 százalékkal nőtt az autógyártás áprilisban
  • Az Acer az új Predator Triton 16-tal bővíti prémium játékportfólióját
  • A „VERY BIG” virális sikerei után G.Zsoltit nem érdekli más, csak a „JÓNI”
  • Csavard fel a szőnyeget!
  • Pókember – A PÓKVERZUMON ÁT
  • Veszélyes vegyi anyagok az otthonunkban
  • A Honda részvétele az F1-es versenyeken
  • Verstappen behúzta a Monacói Nagydíjat
  • Van képünk hozzá (23.05.28.) –  Suzuki Jimny 5 Door
  • Leclerc megúszta három rajthelyes büntetéssel az életveszélyes tötymörgést
  • Verstappen indulhat az élről Monacóban vasárnap
  • Elon Musk cége elkezdheti az agyimplantátumok tesztelését embereken
  • Új új biológiai fegyverek tesztelése volt a cél
  • Mikrozöld termelőket ellenőriztek a Szupermenta tesztprogramban
  • A tesztidőszak tapasztalatai alapján…
  • A tesztelők idén nagyobb figyelmet fordítottak az alternatív vendéglátóhelyekre
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • Anita és Sanyi találkozott a Honda CB650R motorral (is) – VIDEÓ
  • Anita és Sanyi a Mazda CX-5-öt is kihagyta…
  • Anita és Sanyi a Mazda 6-os jubileumi kiadásával is megismerkedett
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • E-Tech Renault Arkana
  • Elsőként a Mazda CX-5-ben
  • Mazda 6 20 TH Anniversary
  • Az élelmiszerjelölés evolúciója Gasztropress
  • Hatalmas sikert aratott Lázár Chef szervezésében az első Piaggio Pizzakészítő Bajnokság Gasztropress
  • Tudjuk, mit eszel idén a fánkfesztiválon Gasztropress
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress
  • De, MIÉRT?! Gofrit neveztek el az X-Faktor “sztárjáról” Gasztropress
  • Brutális drágulás jöhet a süteményeknél idén Gasztropress
  • Cukorszünet Gasztropress
  • Mi lehet a titok az Avalonban? Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.