Megnyílt a PENNY 230. hazai üzlete!

Ezúttal a főváros X. kerületében bővített az üzletlánc

Budapest X. kerületében, a Liget téren nyitotta meg 230. egységét a PENNY, ezzel új környéken tette lehetővé a vásárlást a nagyközönség számára. A megnyitón többek között részt vett Radványi Gábor, a X. kerület alpolgármestere is. A vállalat az esemény kapcsán kihangsúlyozta, hogy a folyamatos terjeszkedéssel egyre több emberhez kívánja eljuttatni kiváló minőségű és pénztárcabarát termékeit.

Közel 14 heti előkészítést követően nyitotta meg kapuit a PENNY legújabb üzlete Kőbányán. A Liget téri egység a kerület egyik legforgalmasabb csomópontjánál található, így nemcsak a környék lakói, hanem a messzebbről érkezők számára is lehetővé teszi a kényelmes és gyors bevásárlást. Az új egység a PENNY stílusát követve épült újjá, a belső terek kialakítása a városi hangulatot idézi, a választék esetében pedig a színvonalas, hazai és saját márkás termékek mellett a kényelmi árucikkek is kiemelt figyelmet kaptak.

Büszkék vagyunk rá, hogy már a 230. üzletünket nyitottuk meg, méghozzá egy olyan helyszínen, amely egyszerű elérhetőségének köszönhetően még több vásárló számára teszi kényelmessé nemcsak a háztartásból nélkülözhetetlen eszközök és alapvető élelmiszerek beszerzését, hanem a kényelmi termékeink egyre bővülő kínálatát is. A PENNY számára fontos a folyamatos terjeszkedés annak érdekében, hogy az ország minél több területén, minél szélesebb körben elérhetővé tegye megfizethető árú, ugyanakkor kiváló minőségű termékeit” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.