Megérkeztek a HELL jégemberei

Április közepétől vadonatúj karakterek bukkannak fel a képernyőkön, igaz nem egy egész estés mozifilmben, hanem egy különleges, hollywoodi filmes technikával készült magával ragadó reklámfilmben. A film főszereplőinek rendkívüliségét az adja, hogy ők valójában nem mások, mint a bennünk rejtőző vagányabb, élettel teli „én”-ünk. A karakterek egy kis segítséggel bármikor előhívhatók mindannyiunkból, így lazán és könnyedén átlendülhetünk a hétköznapok monotonitásán, nehézségein.

Mindannyian szeretnénk megtapasztalni azt az érzést, amikor önmagunk menőbb, coolabb verziójává válunk, és könnyedén megoldunk minden problémát. Hogy mi kell ehhez? Semmiképp sem természetfeletti képességek vagy különleges intelligencia, csupán nyitottság a világra és egy kis merészség. Ezt a szemléletet és életérzést szimbolizálják a HELL ICE COFFEE legújabb reklámfilmjének irigylésre méltó mozgású karakterei, a jégemberek.

Nem számít, hogy éppen munkába tart vagy kutyát sétáltat a legnagyobb forgatagban, egy HELL ICE COFFEE-val a kezében bárki lehet jégember, kitűnhet a tömegből, miközben a legjobb oldalát mutatja meg a világnak! Laza és jókedvű, úgy pozitív, hogy közben teljesen önmagát adja.

A Magyarország piacvezető energiaitalát1 gyártó HELL ENERGY 2019 nyarán vezette be az ENERGY COFFEE márkát. A környezetbarát aludobozba zárt, valódi Arabica és Robusta kávékivonatot és tejet tartalmazó, harmonikus ízvilágú jegeskávék gyorsan piacvezetők lettek hazánkban2 és több külföldi piacon3 is. A márka 2023-as éve a megújulásról szól: a termékportfolió egységesebb, letisztult designt kapott, a receptúra tökéletesedett, és új nevet is kapott a termékcsalád, így a fogyasztásra kész jegeskávék kedvelői már HELL ICE COFFEE néven találják meg a boltok polcain a termékeket.

A megújulásra és névváltásra egy intenzív kampánnyal hívjuk fel a figyelmet, melyhez a hollywoodi szuperprodukciókban használt technológiával készült reklámfilmet forgattunk. A film központi szereplői a HELL ICE COFFEE-t kortyolgató jégemberek, akik vidám, vagány és cool személyiségükkel üde színfoltjai a nagyvárosi forgatagnak” – mondta el Szekeres Dóra, a HELL ICE COFFEE senior brand managere.

A HELL cégcsoport eddigi egyik leglátványosabb reklámfilmje télből varázsol nyarat, Budapestből New York-ot, és – a hazai reklámfilmekben elsők között alkalmazott motion capture technika segítségével – táncosokból jégembereket. A film forgatása tavaly decemberben négy budapesti helyszínen zajlott, közel 200 fős stáb, több tucat statiszta és professzionális táncosok közreműködésével. A munka során a táncosok egy speciális ruházatot viseltek, mely testük minden apró rezdülését tökéletesen rögzítette, és az így felvett mozgó 3D alakokra kerültek rá a több hónapos utómunka során a jégember külsők, elérve azt, hogy a social média használók és televíziónézők, a járókelők, és az üzletek vásárlói is úgy érezhetik, a jégemberek köztünk járnak.

A kreatív koncepcióért a feat. reklámügynökség, míg a produkcióért a 235 Film felelt.

A HELL ICE COFFEE reklámfilmje megtekinthető itt:

https://youtu.be/0A9Plb532nU

1 A NielsenIQ piackutató 2022-es adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.

2 A NielsenIQ piackutató 2022-es adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.

3 Például: Görögország és Románia – A NielsenIQ piackutató termékkategóriára vonatkozó, 2022-es adatai alapján