Max Verstappen a Heineken® 0.0 új nemzetközi nagyköveteként indul a 2023-as futamokon

A Heineken ezzel az Oracle Red Bull Racing új partnere is egyben

Egy kivételesnek ígérkező versenyszezon előtt a Heineken® örömmel jelenti be új együttműködését Max Verstappen-nel, az Oracle Red Bull Racing világbajnok versenyzőjével.
Verstappen a Heineken® 0.0 hivatalos nagykövete lesz, szerepet vállalva márka felelős alkoholfogyasztásra irányuló kezdeményezéseiben
A két holland ikont egyesítő partnerség célja, hogy a rajongók következő generációját kreatív programokon keresztül, többek között egy új és izgalmas játékkezdeményezéssel, a Player 0.0-val bevonzzák a Forma-1 világába.
A Heineken® a 2016-os Formula 1® belépése óta a „When You Drive, Never Drink” vagyis a „Ha vezetsz, soha ne igyál” elvet népszerűsíti professzionális motorsport partnerei segítségével
A Heineken® továbbá bejelentette az Oracle Red Bull Racinggel kezdődő partnerségét is, amellyel a sportág két innovátora és óriása egyesíti erejét.

Kevesebb mint két héttel a 2023-as szezon bahreini rajtja előtt, a Formula 1® nemzetközi partnere, a Heineken® bejelentette, hogy új, világszintű partneri megegyezést kötött a holland F1® szupersztárral, Max Verstappen-nel az újabb kivételesnek ígérkező versenyszezon előtt.

A partnerség, amely az első számú >>>