Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Már a polcokon a Viper hard seltzer

Posted on 2021-03-042021-11-14 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Mától új italkategória érhető el Magyarországon: a Dreher Sörgyárak által forgalmazott Viperrel megérkezett hazánkba is az újgenerációs alkoholos hard seltzer. A Viper hasonló eljárással készül, mint a sörök, mégis teljesen különbözik azoktól, leheletnyi gyümölcsös ízesítésével alaposan lehűtve önmagában vagy egy italkompozíció részeként egyaránt tökéletes választás.

Megérkezett a hazai boltok polcaira az alkoholos italok legújabb szereplője, a hard seltzer. Az áttetsző, szénsavas alkoholos ital néhány év alatt felforgatta az amerikai piacot: a semmiből vált dollármilliárdos éves forgalmat produkáló termékkategóriává. Azóta már Ausztráliában, Kanadában és Nyugat-Európában is egyre több, az újdonságokra mindig nyitott kísérletező és trendkereső fedezi fel az új, a sörök és a hagyományos long drinkek között elhelyezkedő italkategóriát. Hozzájuk csatlakozhatnak most a magyar fogyasztók is, hiszen az innováció mellett elkötelezett Asahi Europe & International jóvoltából a Viper hard seltzer mostantól Magyarországon is elérhető.

A Dreher Sörgyárak által forgalmazott Viper 0,33 literes dobozos, majd üveges kiszerelésben kapható, mindkettő 96 kilokalóriát tartalmaz, alkoholtartalmuk pedig 4 százalék. Az ital alapanyaga a 100 méter mélységből érkező víz. Ezt üstben forralják fel, majd miközben lehűl, hozzáadják az alkohol alapját adó cukrot, amelyet az élesztők dolgoznak fel, hogy elérjék a kívánt alkohol- és széndioxidszintet. Az így kapott italt megszűrve jutnak a letisztult és áttetsző végeredményhez, amelyet a frissítő lime ízesítés tesz izgalmassá.

A tudatos, minőségi élményeket kereső és kíváncsi fogyasztók ugyanúgy értékelni fogják a Viper trendiségét, természetességét és egyszerűségét, mint azok, akik a mesterséges adalékok és színezékek nélküli összetevőket tartják szem előtt” – véli a Dreher Sörgyárak nemzetközi márkákért felelős marketingvezetője. Hruska Rita szerint a Viper tipikusan az az ital, amely baráti társaságban fogyasztva és jól behűtve teljesedik ki igazán.

„Jég, barátok és a kísérletező énünk” – sorolja a Viper élvezetének legfőbb összetevőit Nagy Zoltán, a Viper nagykövete, valamint alapító-tulajdonosa a máig egyetlen olyan magyar bárnak, amely kiérdemelte a World’s Best Bars Top 50 elismerést. „Az alaposan lehűtött Viper önmagában fogyasztva is tökéletes választás jégre töltve egy kis limeszelettel, ahogyan saját receptek komponálásához is ideális kiindulási alap” – teszi hozzá Nagy Zoltán.

Az alábbi linken nagy felbontású képek érhetők el.

Nagy Zoltán bartenderrel készített videók pedig az alábbi linkeken érhetők el:

  • Megérkezett a Viper, az újgenerációs alkoholos hard seltzer
  • Hogyan készül a Viper
  • Hogyan igyuk a Vipert

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Dreher Sörgyárak, Dreher Sörgyárak Zrt., Viper, Viper hard seltzer

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Street food vendéglátóhelyet függesztett fel azonnali hatállyal a Nébih
Next Post: Magyar termékek a magyar lakosságnak

Kapcsolódó anyagaink

  • A lengyel gyerekek eszik a legtöbb cukrot Európában Gasztropress
  • Megújult a pécsi Konzum Coop szupermarket Gasztropress
  • A szájban szétolvadó csokoládé titkát tárták fel egy brit egyetem kutatói Gasztropress
  • Tőzsdére megy a sütőipari Zalaco Zrt. Gasztropress
  • Kovászos uborkás fagyit készített a bajnok Gasztropress
  • Egy borvidék, mesés tájjal és világhírű nedűkkel Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Az autógyártók közül a Toyotának van a legtöbb női vásárlója
  • 2023-ban számtalan program várja az élménymotorozás szerelmeseit
  • Eredeti alkatrészek gyors és öreg Toyotákhoz
  • Így változik a parkolási rend a PENNY egyes áruházainál!
  • Lezárásokra kell számítani a Puskás Aréna környékén
  • Parov Stelar Debrecenben
  • Egész évben a PENNY-vel főzhetnek
  • Így vészeld át az óraátállítást!
  • Ismét mozikban a Veszett a világ
  • Ezek az idei év fitnesztrendjei
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Táborfalván tesztelik a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyvereket
  • A Mustang név “meggyalázása” jól teljesítette IIHS töréstesztet
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Café Párisi a Lotz-teremben Gasztropress
  • Túrós palacsinta Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • De, MIÉRT?! Gofrit neveztek el az X-Faktor “sztárjáról” Gasztropress
  • Idén is lesz Happy hét a vízfogyasztás népszerűsítésére Kinekeszelma
  • Először kaptak Michelin-csillagot vidéki magyar éttermek Gasztropress
  • Csomagolt Kinekeszelma
  • Túrómousse eperrel Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.