Magyarok fejlesztettek ehető, iható, magunkra kenhető “Dzsoli Dzsóker” terméket

A Mi az a blogger SZAKLAP beszámolója szerint, a kínai orvoslásban is előszeretettel használt, a keleti népek által évezredek óta alkalmazott gyöngyport fejlesztett tovább magyar szakértők egy csoportja.

Az #űbergigafantasztikusanegyedülálló magyar felfejlesztés bemutatóján, különleges programelemként egy séf készített finomságokat az S7 Óceáni Gyöngypor felhasználásával. Mint kiderült, kulináris szempontból is igazán könnyű dolga van az ínyenceknek, hiszen a gyöngypor szinte teljesen íztelen és szagtalan. A Seven Sekina termékcsalád változatos ízű, kényelmesen fogyasztható italporokat tartalmaz, amelyek jelentős pozitív élettani hatást gyakorolnak az egész szervezetre.

https://tesztalelkemindennek.hu/nem-tudjuk-ki-az-de-maga-a-nagy-rubint-rella-is-tesztelte/