Lelassulásra invitálja fogyasztóit a Gösser

Merülj el Budapest pillanataiban!

Felfedezni Budapest titokzatos helyszíneit vagy egy padon ülve feltöltődni? Szabad! Merülj el a pillanatban! szlogennel indult május 15-én a Gösser kampánya, amelyben arra ösztönzi fogyasztóit, hogy tartsanak bátran szünetet, hiszen az élet így lehet: Gut. Besser. Gösser. A sörmárka és a Hosszúlépés.járunk? csapata augusztusban ezt a nagyközönség számára is bebizonyítja és bemutatja a főváros azon pontjait, amelyeket kár lenne kihagyni, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk.

Molnár János-barlang, a Malom-tó vagy Gül Baba Türbéje és Rózsakertje csak néhány Budapest azon helyszínei közül, amelyek kiváló lehetőséget biztosítanak, arra, hogy kikapcsolva a mindennapi rohanó üzemmódot, átéljük az értékes pillanatokat. A Gösser brand filozófiája és május 15-én indult „Merülj el a pillanatban” kampánya is arra sarkallja a fogyasztókat, hogy vegyenek vissza az intenzív tempóból, feledkezzenek bele a hétköznapi és megismételhetetlen pillanatokba, hiszen a Gösser is jobban esik lassan kortyolva. Ezt az életérzést kívánja átadni a sörmárka és a Hosszúlépés.járunk? csapatának együttműködése, mely során az érdeklődők augusztusban több alkalommal is felfedezhetik a főváros II. kerületének lelassulásra kiváló helyszíneit. A közös barangolás alkalmával a kikapcsolódás mellett izgalmas történelmi visszatekintőkkel is készülnek a szervezők, így többek között olyan épületekről és helyszínekről tudhatnak meg részleteket a résztvevők, mint a Szent Lukács Gyógyfürdő vagy a rózsák atyjaként ismert Gül Baba.

A legújabb kampányunk célja, hogy megmutassuk, miért éri meg elmerülni a pillanatban, és azt, hogy a lazítást élvezni szabad. A Hosszúlépés.járunk? csapatával együttműködve szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint a sétálás is lehetőséget adhat arra, hogy lelassuljunk és csak élvezzük a minket körülvevő környezet szépségét.” – mondta el Varga-Nagy Eszter, a HEINEKEN Hungária Zrt. kommunikációs vezetője. „A séták kiindulási és egyben érkezési pontjai is fontos helyszín számunkra, hiszen a II. kerület támogatásával a Török utcai könyvtár előtti téren immáron megújult, a márkát képviselő padok várják az arra járókat, hogy kellemes környezetben merüljenek el a pillanatban.”