Lazíts! Vodka-7UP

A SodaStream most legendásan népszerű koktél receptjével szeretne kedveskedni azoknak, akik kedvenceikért szorítanak a sporteseményeken.

“Otthon is könnyen elkészíthető köszönhetően annak, hogy a világ legnagyobb szódagépeket gyártó cége elérhetővé tette a PepsiCo szirupkoncentrátumokat, így például a Pepsi kólát, a Mirindát, vagy éppen a 7UP-ot” – hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

A 7UP és a karakteres ízű vodka párosítása az egyik legnépszerűbb nyári frissítő. A könnyed buborékokban úszó édes-fanyar 7UP íz ugyanis mesterien tompítja az alkoholos ital erős ízét. Ez a koktél ráadásul pillanatok alatt megvan, mert nincs hozzá másra szükség csak 7UP szörp koncentrátumra, vodkára és egy lime-ra. Elkészítéséhez első lépésben tegyünk sok jégkockát egy magasabb falú üvegpohárba. Ezt követően öntsünk rá 40-50 milliliternyi, előre hűtött vodkát. Végül pedig adjuk hozzá az otthon elkészített 7UP üdítőt, díszítésképpen pedig tegyünk a pohár szélére egy középen bevágott lime karikát.