Különleges eljárással állítják elő az egészség vizét

Élő-vízzel előzhetők meg a betegségek

Főleg a járványhelyzet alatt nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, legyen szó ételről vagy italról. Sokan a cukros üdítők megszállottjai, míg mások egészségesebben, vízzel oltják a szomjukat. Azonban víz és víz között is van különbség.

Nem elég, hogy a cukros üdítők elhízáshoz vezetnek, a színroham, stroke és a cukorbetegség kockázatát is növelik. A plusz kalória okozta súlyfelesleg az immunrendszert is gyengíti, ami a járvány időszaka alatt nagyobb kockázatot jelent.

A szakértők azt tanácsolják, hogy cukros üdítők helyett inkább vízzel oltsuk a szomjunkat, de az sem mindegy milyen vizet fogyasztunk. Dr. Fülöp László, agrármérnök-kutatóbiológus szerint a PI-, azaz élő víz a legjobb a szervezetnek.

„A víz a kulcs az élet felépítéséhez a Föld nevű bolygón. A felnőtt szervezet 72 százaléka víz, és a Földön a tengerek összterjedelme is 72 százalék. Ilyen véletlenek nincsenek. Ugyanakkor nem mindegy, hogy egy víz halott víz-e, vagy élő. Manapság a természetes vizek rezgéstartománya 128 herz, ezzel szemben a PI-vízé 53,2 herz, éppen annyi, mint az élőlényeké. Az élet alapja a bioenergia, ez esetben a PI-energia. Ha ez megfelelő szinten van jelen a szervezetben, akkor az ember egészséges, nem betegszik meg” – mondta a szakértő, aki az életét tette fel a PI-technológiák fejlesztésére.

Tisztább, egészségesebb

Dr. Fülöp László még az 1960-as években alkotta meg az úgynevezett PI-generátort, amelynek segítségével a biovíznek megfelelő vizet lehet előállítani. Ez azt jelenti, hogy a PI-generátorral kezelt víz magas energiaszintű, klaszterszerkezetű, rendezett víz.

A kutatóbiológus szerint a PI-víz a természetes vizekhez képest tisztább, mivel előállítása alatt 83 paramétercsoportot ellenőriznek, köztük például hormonszármazékokat, tisztítószer-maradványokat is, amikkel ma már szennyezettek az élővizek.

„A PI-készülékünk olyan finom szűrőket tartalmaz, amelyek alkalmasak arra, hogy ezeket a néhány molekulacsoport nagyságrendben jelen lévő szennyeződéseket is kiszűrjék. Csakhogy nem elég kivonni a vízből a káros anyagokat tökéletes hatékonysággal, hanem meg kell tartani a szervezet számára fontos makro- és mikroelemeket.”

Megmarad az energia

A PI-víz lényege, hogy nem von el bioenergiát a szervezettől a felszívódás során, hanem hozza magával azt az energiát, ami a felszívódásához szükséges. A szakértő szerint ugyanis, ha bioenergiát vonunk el a szervezettől, akkor potenciálisan és folyamatosan megbetegítjük. Ehelyett a PI-víz feltölt, azonban fogyasztásához hozzá kell szokni.

„Aki először kezdi el inni a vizet először szomjas lesz. A PI-vízből az első hónapban senki nem tud eleget fogyasztani. Hagyni kell a szervezetet, hogy ha szomjas, akkor igyon. Ezzel párhuzamosan sokkal többet fog üríteni. Egy idő után beáll a természetes egyensúly, kicserélődik a nem tiszta vízbázis tisztára. Úgy érzi majd magát, mintha fel lenne turbózva. Reggel nem esik nehezére felkelni, nem lesz fáradékony. Jól fog aludni, a szervezete képes lesz pihenni, megújulni” – mondja dr. Fülöp László.

A különleges vizet eddig otthoni PI-készülékkel lehetett előállítani, vagy ezt árusító boltokból, ballonokban lehetett megvásárolni. Most azonban még könnyebb lesz a beszerzése, ugyanis boltok polcain is megjelenik palackozott változatban PI-víz Elixina néven.