Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Különleges eljárással állítják elő az egészség vizét

Posted on 2021-05-112021-05-11 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Élő-vízzel előzhetők meg a betegségek

Főleg a járványhelyzet alatt nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, legyen szó ételről vagy italról. Sokan a cukros üdítők megszállottjai, míg mások egészségesebben, vízzel oltják a szomjukat. Azonban víz és víz között is van különbség.

Nem elég, hogy a cukros üdítők elhízáshoz vezetnek, a színroham, stroke és a cukorbetegség kockázatát is növelik. A plusz kalória okozta súlyfelesleg az immunrendszert is gyengíti, ami a járvány időszaka alatt nagyobb kockázatot jelent.

A szakértők azt tanácsolják, hogy cukros üdítők helyett inkább vízzel oltsuk a szomjunkat, de az sem mindegy milyen vizet fogyasztunk. Dr. Fülöp László, agrármérnök-kutatóbiológus szerint a PI-, azaz élő víz a legjobb a szervezetnek.

„A víz a kulcs az élet felépítéséhez a Föld nevű bolygón. A felnőtt szervezet 72 százaléka víz, és a Földön a tengerek összterjedelme is 72 százalék. Ilyen véletlenek nincsenek. Ugyanakkor nem mindegy, hogy egy víz halott víz-e, vagy élő. Manapság a természetes vizek rezgéstartománya 128 herz, ezzel szemben a PI-vízé 53,2 herz, éppen annyi, mint az élőlényeké. Az élet alapja a bioenergia, ez esetben a PI-energia. Ha ez megfelelő szinten van jelen a szervezetben, akkor az ember egészséges, nem betegszik meg” – mondta a szakértő, aki az életét tette fel a PI-technológiák fejlesztésére.

Tisztább, egészségesebb

Dr. Fülöp László még az 1960-as években alkotta meg az úgynevezett PI-generátort, amelynek segítségével a biovíznek megfelelő vizet lehet előállítani. Ez azt jelenti, hogy a PI-generátorral kezelt víz magas energiaszintű, klaszterszerkezetű, rendezett víz.

A kutatóbiológus szerint a PI-víz a természetes vizekhez képest tisztább, mivel előállítása alatt 83 paramétercsoportot ellenőriznek, köztük például hormonszármazékokat, tisztítószer-maradványokat is, amikkel ma már szennyezettek az élővizek.

„A PI-készülékünk olyan finom szűrőket tartalmaz, amelyek alkalmasak arra, hogy ezeket a néhány molekulacsoport nagyságrendben jelen lévő szennyeződéseket is kiszűrjék. Csakhogy nem elég kivonni a vízből a káros anyagokat tökéletes hatékonysággal, hanem meg kell tartani a szervezet számára fontos makro- és mikroelemeket.”

Megmarad az energia

A PI-víz lényege, hogy nem von el bioenergiát a szervezettől a felszívódás során, hanem hozza magával azt az energiát, ami a felszívódásához szükséges. A szakértő szerint ugyanis, ha bioenergiát vonunk el a szervezettől, akkor potenciálisan és folyamatosan megbetegítjük. Ehelyett a PI-víz feltölt, azonban fogyasztásához hozzá kell szokni.

„Aki először kezdi el inni a vizet először szomjas lesz. A PI-vízből az első hónapban senki nem tud eleget fogyasztani. Hagyni kell a szervezetet, hogy ha szomjas, akkor igyon. Ezzel párhuzamosan sokkal többet fog üríteni. Egy idő után beáll a természetes egyensúly, kicserélődik a nem tiszta vízbázis tisztára. Úgy érzi majd magát, mintha fel lenne turbózva. Reggel nem esik nehezére felkelni, nem lesz fáradékony. Jól fog aludni, a szervezete képes lesz pihenni, megújulni” – mondja dr. Fülöp László.

A különleges vizet eddig otthoni PI-készülékkel lehetett előállítani, vagy ezt árusító boltokból, ballonokban lehetett megvásárolni. Most azonban még könnyebb lesz a beszerzése, ugyanis boltok polcain is megjelenik palackozott változatban PI-víz Elixina néven.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Elixina, Elixina PI Víz, PI-víz, PI-víz Elixina, víz

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A CoQ10 lehetséges exogén forrásai és bevitele
Next Post: A koenzim-Q10 szupplementáció alkalmazhatósága, használatának előnyei

Kapcsolódó anyagaink

  • Jó minőségű az idei magyar meggy Gasztropress
  • Elindul az ePincekönyv projekt megvalósítása Gasztropress
  • Tavaly 5,8 százalékkal csökkent a húságazat teljesítménye Gasztropress
  • A szerb kormány korlátozta az alapvető élelmiszerek árát, hogy megállítsa az inflációt Gasztropress
  • Kendermagfehérje tartalmú húskészítményeket fejlesztett a felgyői vágóhíd Gasztropress
  • De, mi az a “szmötyi”? Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Tisztábbá, biztonságosabbá teszik Budapestet
  • Az Audi AG rekordbevétellel és rekord működési eredménnyel zárta a tavalyi évet
  • Az új Toyota Agya Indonéziában debütál
  • A WAE Technologies az EEMS2023 – Net Zero Motorsport Conference névadó támogatója
  • Navracsicska szerint a metrófejlesztés nem csak a budapestieké
  • Még nem látni a globális gazdasági válság végét
  • Rég nem látott kristályokat fedezett fel egy nemzetközi kutatócsoport egy fiatal csillag korongjában
  • Hétfőn 22 óra 24 perckor kezdődik a csillagászati tavasz
  • Telefonos applikáció segíti a gólyák megfigyelését
  • Mumford & Sons, Lorde, Macklemore is ott lesz a Szigeten
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Alonsót elmeszelték, csak negyedik lett
  • Pérez behúzta, Verstappen felhozta a másodikra
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Az Óbudai Egyetemen tesztel a Yettel
  • Európa legnagyobb lakóautós magazinja lelkesedik a teszteket követően
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • BEGURULVA EXKLUZÍV! A születése óta vak Karvai Sanyi “így nézte meg” a Nissan Townstart
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • Az új Citroen C4 X és e-C4 X bemutatóról hoztam
  • Íme a 2022-es Audi-Dining Guide Év Étterme Gála díjazottjai Gasztropress
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma
  • Körített túró Gasztropress
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress
  • A gyermekkori étkezési szokásaink egész életünkre kihatnak Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Cukkinis pulykamelltekercs Gasztropress
  • Csirkerolád savanyított vajretekkel Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.