Kezdődnek az ünnepi bevásárlások

Széles árukínálattal készült fel a SPAR

Feltöltött árukészlettel és új ünnepi termékkel készül a SPAR az idei karácsonyi szezonra. Bő választék lesz idén is minőségi húsokból és halakból.

„A koronavírus világjárvány a SPAR-csoport számára is feszített munkatempót követel az ünnepi időszakban, amely jelentős terhet ró a munkatársainkra. Ennek ellenére üzletláncunk a karácsonyi időszakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy vásárlóit az üzletekben és az online shopon keresztül is a megszokott minőségben szolgálja ki” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A karácsony slágerédessége a szaloncukor és a bejgli, ezekből az elmúlt évekhez hasonlóan több száz tonna kerül majd az üzletekbe. A SPAR bicskei Regnum húsüzeme is kiemelt választékkal készül: virslifélékből ezekben a hetekben több mint 500 tonnát szállít országszerte a vállalat az ülethálózatába. Az üzem minőségi húskészítményei között újdonságot jelent a csomagolt, hámozott cheddarsajtos frankfurti virsli.

Az ünnepekre készülők széles választékban találják meg az édesvízi és tengeri halakat, egyebek mellett pontyot, szürkeharcsát, pisztrángot, afrikai harcsát, lazacot, valamint lazacpisztrángot. Magyar beszállítóktól érkeznek az áruházakba a SPAR saját márkás, illetve a Tanyasi csirke termékek mellett a Master Good GMO-mentes csirke termékei is. Ezek mellett hazai beszállítóktól érkeznek a friss víziszárnyas termékek, valamint többségében a friss pulyka termékek is.

Bővül a SPAR enjoy. convenience üzem széles majonézes saláta kínálata is: újdonságként SPAR enjoy. tészta saláta, bulgur saláta és lilakáposzta saláta kerül az üzletek pultjaiba.

Jelentősen emelkedett az elmúlt hetekben a SPAR online shop forgalma is. A legkelendőbb termékek a sütési alapanyagok, az ásványvíz, a tej, a sörök és az üdítőitalok voltak. Az idei évben összesen 29 teherautó 60 sofőrrel szállítja a termékeket Budapesten és a főváros környéki településeken. Tatabányán pedig az INTERSPAR áruházban helyben történő átvételre is van lehetőség.

A SPAR alkalmazkodik a koronavírus világjárvány miatti veszélyhelyzethez és azért, hogy a vállalat munkatársai is időben hazaérjenek, az üzletek december 24-én 12 órakor bezárnak, az év utolsó napján, december 31-én pedig 14, illetve 16 óráig várják a vásárlókat.

A SPAR online shopjának kiszállítási rendje az adventi hétvégéken és az ünnepnapokon az alábbiak szerint alakul:

  • Meghosszabbított szombati kiszállítás, 08:00-23:30-ig a következő napokon lesz elérhető: 12.05., 12.12., 12.19.
  • Vasárnapi kiszállítás 10:00-18:00-ig a következő napokon lesz elérhető: 12.06., 12.13., 12.20. Ugyanezen a napokon áruházi átvétel is lehetséges 10:00-16:00 között.
  • 12.24., 12.25., 12.26. és 12.27-én a kiszállítás és az áruházi átvétel nem elérhető.
  • 12.31-én 08:00-16:00 között elérhető a kiszállítás és az áruházi átvétel is.