Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Jön az ország legnagyobb mentes vására

Posted on 2019-04-092019-04-09 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Itt mindent megkóstolhatsz, megkérdezhetsz


Inzulinrezisztencia, II-es típusú cukorbetegség, elhízás, emésztési panaszok, autoimmun betegségek, tápanyagfelszívódási zavarok. Néhány egészségügyi kihívás, ahol a mentes táplálkozás szükségessége ma már nem is kérdés. De együtt lehet-e élni egy szigorú diétával akár életünk végéig? Be tudjuk-e szerezni a napi élelmet és ehetünk jóízűen ezután is? A Csak a Mentes alapítói és szakértő partnerei segítségével körbejártuk a témát!


„Néhány éve felütötte a fejét az a szemlélet, hogy sokan divatból kezdik el a mentes táplálkozást – hívja fel a figyelmet Köves Zoltán, a Csak a Mentes szervezet egyik alapítója. – Mi azt gondoljuk, hogy akár időszakosan, akár egy egész életen át folytatja valaki ezt, nem erre kell kihegyezni a figyelmünket és előítélettel lenni eziránt, hanem észre kell venni az egyre növekvő tábort, akiket valóban érint valamilyen mentes táplálkozás. Csak egy beszédes adat: a közétkeztetésben ma már minden 4. gyereknek mentes ételt igényelnek, őket már érinti valamilyen táplálékfogyasztás korlátozása.”


Személyes és szakmai elhivatottság hívta életre az ételérzékenyek, -allergiások és egészségügyi okokból speciális diétát tartók élhető mindennapjaiért a Csak a Mentes szervezetet. A kezdeményezést 2017-ben alapította meg Herczeg Andrea, aki akkor már 5 éve dolgozott a mentes élelmiszerek világában, és Köves Zoltán, aki Budapest egyik legnépszerűbb glutén-, cukor- és laktózmentes cukrászdájának, a NoGlu-nak a vezetője 2011 óta. Mindketten jól ismerik a mentes világban felmerülő tévhiteket, problémákat, és a konkrét fogyasztói igényeket.

„Az egészséges táplálkozás a szívügyünk – foglalja össze Herczeg Andrea, a Csak a Mentes egyik alapítója. – Hiszünk abban, hogy jobbá tehetjük az emberek életét, és segíteni tudunk minden ételérzékenység és táplálkozási irányzat esetén. A Csak a Mentes azért jött létre, és 8 szakmai partnerünkkel minden egyes nap azért dolgozunk, hogy a valóban hiteles információkat el tudjunk juttatni az érintettekhez.”


„Mindent felkutatunk és megmutatunk – fűzi hozzá Köves Zoltán -, ami glutén,- laktóz,- tej,- tojás,-cukormentes, paleo, vegetáriánus és vegán, legyen szó konyhai alapanyagokról, készételekről, nassolnivalókról, vagy éppen ökoháztartási szerekről és natúrkozmetikumokról.

Elkötelezettségünk kimeríthetetlen, nem sajnáljuk a fáradtságot arra, hogy csak a leghitelesebb szakértői partnerek és valóban mentes, szigorúan ellenőrzött termékek legyenek a közösségünk szeme előtt.”
Segíts magadon – és másoknak is!

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Pages: 1 2 3
Gasztropress Tags:mentes vásár

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Rekordmennyiségű sört főztek tavaly Csehországban
Next Post: Megérkezett az XS™ RHODIOLA PLUS szuperhatékony étrend-kiegészítő

Kapcsolódó anyagaink

  • Azoknak, akik szeretik a könnyed, nőies italokat Gasztropress
  • A Peller-lányok még ma is használják a sváb nagymama receptjeit Gasztropress
  • Visszavont egy kutyaeledelt a forgalmazó Gasztropress
  • Rekordszámú magyarországi cég mutatkozott be az aradi Agromalim szakkiállításon Gasztropress
  • Napi fagyi – Csokikekszes krémfagylalt Gasztropress
  • Kadarka törköly lett Magyarország legjobb pálinkája Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Tisztábbá, biztonságosabbá teszik Budapestet
  • Az Audi AG rekordbevétellel és rekord működési eredménnyel zárta a tavalyi évet
  • Az új Toyota Agya Indonéziában debütál
  • A WAE Technologies az EEMS2023 – Net Zero Motorsport Conference névadó támogatója
  • Navracsicska szerint a metrófejlesztés nem csak a budapestieké
  • Még nem látni a globális gazdasági válság végét
  • Rég nem látott kristályokat fedezett fel egy nemzetközi kutatócsoport egy fiatal csillag korongjában
  • Hétfőn 22 óra 24 perckor kezdődik a csillagászati tavasz
  • Telefonos applikáció segíti a gólyák megfigyelését
  • Mumford & Sons, Lorde, Macklemore is ott lesz a Szigeten
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Alonsót elmeszelték, csak negyedik lett
  • Pérez behúzta, Verstappen felhozta a másodikra
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Az Óbudai Egyetemen tesztel a Yettel
  • Európa legnagyobb lakóautós magazinja lelkesedik a teszteket követően
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • BEGURULVA EXKLUZÍV! A születése óta vak Karvai Sanyi “így nézte meg” a Nissan Townstart
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • Az új Citroen C4 X és e-C4 X bemutatóról hoztam
  • Cukkinis pulykamelltekercs Gasztropress
  • És, ez, nem vicc!!! Miseborral segíti Magyarország az ukrajnai hívő közösségeket Gasztropress
  • Csicseriborsó perecet hívtak vissza a Müller üzletekből Kinekeszelma
  • Több mint hat tonna tartósélelmiszert gyűjtött rászorulóknak a BRFK Gasztropress
  • Michelin Guide ajánlást kapott az Avalon Ristorante Gasztropress
  • A  betegeknek nem javasolt a böjt Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.