James Webb lesz az országos evőverseny döntőjének sztárvendége

A májusban startoló és első ízben induló Marcell-Ház Magyar Országos Evő verseny Bajnokságnak döntőjére egy meglepetés vendég érkezik.

Az augusztusi szuper döntőn a selejtező nyertesei mérik össze tudásukat, hogy egyikőjük felemelhesse a magyar bajnoki trófeát és kivívja a lehetőséget, hogy megpróbálhassa meghódítani Amerikát.

Az eseménynek lesz egy igen nagy meglepetés vendége is, hiszen a világ legjobb 10 evő versenyzői közzé tartozó a világranglista 5. helyezettje a 2023-as év Hot-dog evő Világbajnokságán a 3. helyezést érte el és idén a selejtezőkön világrekorddal győzedelmeskedő – csirkeszárnyból 224 db fogyasztott el 10 percen belül – és közel 2 milliós követőtáborral rendelkező Ausztrál James Webb látogat el Magyarországra és elsőként lép itthon Európai földre.

A döntő előtt már hazánkba érkezik és közel 12 napot tölt el nálunk, a Bajnokságon kívül is több kihívást fog teljesíteni és igen be van már most táblázva az ideje, hiszen nem mindennap látogat el hozzánk egy ilyen patinás személy, sőt Ő a legelső a versenyzők közül.

A döntő keretein belül, megmutatja tudását, hiszen tiszteletbeli tagként beül és végig eszi a verseny menüt.

aki szeretne vele találkozni személyesen is, azt várjuk a Bajnokság döntőjén a Bikás Parki Fesztiválon augusztusban, de ha versenyt is ennél vele, akkor csak annyi a dolgod, hogy regisztrálsz a szövetség honlapján a www.meszsport.hu-n és elindulsz a bajnokságon.

James Webb első európai országként Magyarországon eszi be magát a történelembe

Megkezdődött a Magyar Evő Versenyzők Szövetsége (MESZ) által szervezett magyar bajnokságra a versenyzők toborzása