Ismét taroltak a PENNY saját márkás termékei

Hat kategóriában is díjazták az üzletlánc egészségtudatos árucikkeit

Hat kategóriában is megszerezték az elsőséget a Store Insider magazin, Minőségi mentes és funkcionális termékek versenyén a PENNY Sissy és Food for Future saját márkás termékei. A 2023-as évben rekordszámú, több mint 150 nevezett termék közül került ki győztesen az üzletlánc 5 tétele a mentes, 1 terméke pedig a funkcionális termékek kategóriából.

A verseny zsűritagjai összetett szempontrendszer alapján értékeltek. Önmagában az, hogy egy terméket mentes kategóriába sorolnak, korántsem bizonyult elegendőnek: ízében, állagában, megjelenésében, összetételében és még csomagolásában is ki kellett emelkednie versenytársai közül. A PENNY termékei sikeresen vették az akadályokat és a dobogó legfelső fokán végeztek.

A „Mentes tejtermék alternatíva” kategóriában 3 termék győzedelmeskedett: a kefir alkategória győztese a Sissy laktózmentes kaukázusi kefir, a tejital alkategória győztese a Sissy Laktózmentes light kakaó, a körözött alkategória győztese pedig a Sissy laktózmentes házias körözött lett. Szintén egy Sissy termék, a 0%-os áfonya-málna joghurt került ki győztesként a „Cukortartalmában csökkentett gyümölcsjoghurt” funkcionális kategóriából. A Food for Future termékcsalád készítményei is jelesre vizsgáztak és hódították el az első helyet: a „Mentes vegán” kategória győztese a Vegán Big Burger Classic, a „Mentes vegán darált készítmény” alkategóriáé pedig a Vegán Minced Meat lett.

Büszkék vagyunk rá, hogy saját márkás termékeink több rangos szakmai versenyen és termékteszten értek fel a dobogó csúcsára. A legutóbbi sikerek azt is bizonyítják, hogy ezen termékeink ugyanolyan megbízható minőségűek, mint a gyártói márkás társaik, ráadásul kiváló ár-érték arányúak. A szakmai elismerések mellett természetesen a fogyasztóink pozitív visszajelzései is kiemelten fontosak, hiszen éppen az ő véleményük alapján fejlesztjük tovább saját terméknév alatt megjelenő kínálatunkat” – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.