Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Indul a karácsonyi szezon – az ünnepekre készülőket már várja a SPAR

Posted on 2021-11-232021-11-23 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Bőséges kínálattal és számos újdonsággal készül a SPAR az idei karácsonyi szezonra és a szilveszterre. Az áruházlánc széles ünnepi áruválasztékkal, halakból 60, virsliből pedig mintegy 800 tonnával várja a vásárlókat az ünnepi időszakban.

[envira-gallery id=’12513′]

„Felkészült a SPAR az idei karácsonyra és szilveszterre: üzleteinkben minden eddiginél gazdagabb hal, hús, illetve kényelmi termék és gyümölcs választékkal gondoskodunk arról, hogy az ünnepi étkezésekhez minden élelmiszert be tudjanak szerezni a vásárlóink. Az év utolsó napja felé közeledve pedig minden évben megnő a virslik, a lencsefélék és a pezsgők iránt a kereslet, így ezekből is bőséges kínálat kerül az áruházakba. Az adventi időszak fontos szerepet játszik a kereskedelemben, a SPAR várakozásai szerint az éves forgalom több mint 10 százalékát realizálja idén is az elmúlt évekhez hasonlóan” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Nincs karácsony szaloncukor nélkül, a népszerű édességből az elmúlt napokban már jelentősen megnőtt a kereslet. A hagyományos szaloncukor mellett egyre nagyobb az igény a csökkentett cukortartalmú édességek iránt is. A vásárlók ezen kívül több, a sütéshez szükséges alapanyagot, például tésztaféléket, süteménylapokat, dióféléket tesznek a kosarukba és a bejglik forgalma is látványosan megnő ezekben a hetekben.

Év vége felé jelentősen emelkedik a halfogyasztás, így az ünnepekre édesvízi és tengeri halak széles választékával készül a SPAR. A mintegy 60 tonnára tervezett választékban édesvízi halakból pontyot, szürkeharcsát, pisztrángot, afrikai harcsát, míg tengeri halakból egyebek mellett lazacot, tonhalfilét és tőkehalfilét kínálnak.

A vállalat bicskei húsüzeme az idei karácsonyi szezonban bővített frisshús és füstölt készítmény választékkal látja el az áruházakat. A Regnum Húsüzem és Oktatóközpontból kerül ki a teljes sertés, marha, bárány, birka és borjú kínálat. Az üzem a decemberi hónapra csaknem 800 tonna virslivel készül, köztük a közkedvelt bécsi, juhbeles, és frankfurti fajtákkal, valamint koktél és hámozott virslikkel.

A SPAR enjoy. convenience üzem újdonsággal indítja az ünnepi időszakot: a lédig hidegkonyha pultokkal rendelkező üzletekben kapható lesz a lencsesaláta. A kiváló minőségű, Globus lencsével készülő termékbe a Regnum Húsüzem karikázott virslije kerül. Az ünnepi időszakban hagyományosan kedvelt a virslisaláta, amely már most is elérhető. A mindig népszerű almás-sajtos kukoricasaláta, illetve a kaszinótojás mellé pedig visszatér az ünnepi franciasaláta tál is.

Széles választék várja a vásárlókat gyümölcs- és zöldségfélékből. A decemberi időszakban érezhetően több fogy trópusi gyümölcsökből, amelyek közül továbbra is a banán áll az élen, de megnő a kereslet a narancs, a mandarin iránt és egyre népszerűbbek az olyan egzotikus fajták, mint a mangó, a papaya és a pomelo.

A szilveszter slágere a virsli mellett a pezsgő, amiből a teljes éves volumen közel 20 százalékát értékesíti évről-évre a SPAR. A pezsgőfélék mellett a whiskyk, keserű likőrök, vodkák és a krémlikőrök forgalmában tapasztalható jelentős növekedés és az ajándékozási céllal vásárolt díszdobozos italok forgalma is emelkedik. Az alkoholmentes italok egyeduralkodója ebben az időszakban a gyerekpezsgő, amely több ízben kerül idén is polcokra.

A non-food termékek közül ebben az időszakban leginkább a karácsonyi dekorációk, karácsonyfa díszek, sütési és műszaki eszközök, valamint a játékok forgalma lendül fel. A vásárlók fokozott érdeklődést mutatnak a csomagolóanyagok, – dísztasakok, tekercses csomagolók – valamint a drágább konyhai műszaki cikkek iránt. Ilyen például a robotgép vagy a  kávégép. Jelentős a kereslet a sütési kiegészítők, tortaformák, serpenyők, lábasok, és tepsik iránt is. Játék területről főleg a Lego, a társasjátékok, illetve a plüssök iránti kereslet erősödik.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:karácsony, karácsonyi szezon, SPAR, SPAR Magyarország, SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., szezon, ünnepi ebéd, ünnepi vacsora

Bejegyzés navigáció

Previous Post: 348 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze az Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtő akciójában
Next Post: Penészes darált diót hívott vissza a Tesco

Kapcsolódó anyagaink

  • Fölényes magyar siker a pálinkakészítés Oscar-díján Gasztropress
  • Több tíz tonna halat szállítanak a boltokba naponta a Hortobágyról Gasztropress
  • Itt az ország legjobb koktélbárjainak listája (2.) Gasztropress
  • Melyik étolaj mire alkalmas? Gasztropress
  • Kiderült, hogy szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését Gasztropress
  • A Nestlé csaknem 2 milliárd svájci frankot ruház be a csomagolási megoldások fejlesztésébe Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Frankl András szerint a Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion
  • Vegye meg online vonatjegyét és nyerjen!
  • Csak #karigerilótetü meg ne tudja! Wales húszra csökkenti a lakóövezeti sebességhatárt
  • Kiss Norbert karnyújtásnyira a címvédéstől
  • Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni vasárnap a Clark Ádám tér és az Attila út környékén
  • A The National meglepetésalbummal jelentkezik
  • Álomvilágból a valóságba tart Saya Noé új lemeze
  • Polestar autókból lesz Hot Wheels és Matchbox
  • Árnyékot adó fák alatt kezdték a tanévet a gyerekek
  • Néró császárt megszégyenítő lángokat gyújt Timmy Trumpet új klubslágerében
  • Verstappen nyerte a japán időmérőt
  • Van képünk hozzá (23.09.23.) –  Polestar Synergy Design Contest Winner
  • Verstappen behúzta a harmadik szabadedzést is
  • Frankl András: “A Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion”
  • Verstappen volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Ezt a vad külsejű autonóm buszt most Európában tesztelik
  • A tesztelések után 19 eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Mautner Zsófi főzelékeit ízlelgette a világhírű séf Gasztropress
  • A tatai Platán Gourmet nyerte el az Év étterme díjat Gasztropress
  • A világ legerősebb chilije az egyik legkeresettebb karácsonyi ajándék Gasztropress
  • Cukorszünet Gasztropress
  • Innovatív superfood, ám sokan még idegenkednek tőle Gasztropress
  • Az ünnepek alatt is figyelni kell a táplálkozásra Gasztropress
  • A Magyar Pizzaválogatott tisztességesen helytállt 52 ország több mint 1.000 résztvevője és közel 700 pizzaséfe között Gasztropress
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.