Így alakul a PENNY üzletek pünkösdi nyitvatartása

Közeleg a háromnapos pünkösdi hosszú hétvége, érdemes időben beszerezni a családi összejövetelek legfontosabb hozzávalóit, hogy elkerüljenek bennünket a kellemetlen meglepetések. A PENNY üzleteiben minden olyan árucikk megtalálható, ami az előttünk álló hétvége tökéletes lebonyolításához szükséges lehet, ráadásul a kiváló minőségű, sajátmárkás termék továbbra is kedvező áron érhetőek el.

A PENNY Magyarországon működő 227 üzlete a háromnapos hosszú hétvégén – a vonatkozó jogszabályok betartása mellett – az ünnepnapokon, azaz pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn egységesen zárva tart. Amennyiben mégis lemaradna bármi a bevásárlólistáról, június 4-én, szombaton még bepótolhatják a vásárlók, hiszen aznap a hétvégi nyitvatartás szerint állnak rendelkezésre a PENNY boltjai. Június 7-től pedig az üzletek a megszokott nyitvatartási időben várják a vásárlókat.

Az üzletlánc a hosszú hétvége kapcsán ismét felhívja a figyelmet a tudatos és fenntartható fogyasztásra. Ennek kapcsán arra kér mindenkit, hogy csak annyi romlandó élelmiszert vásároljon, amennyire valóban szüksége van, hiszen június 7-étől ismét friss áruval várnak minden kedves vásárlót.

A PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban:

– június 4-én, szombaton az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek

– június 5-én, vasárnap a boltok zárva tartanak

– június 6-án, hétfőn a boltok zárva tartanak

– június 7-től az üzletek újra a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva