Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Hogyan született a HősPincér? (2.)

Posted on 2020-05-162020-05-16 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

“Aktív közösségi ember vagyok, szerintem csak csapatban lehet élni és dolgozni is. Amikor Balázs felhívott az ötlettel azonnal rápörögtem, mert egy ilyen kreatív projekthez könnyedén tudok kapcsolódni, és én is hozzá tudok járulni a jelen helyzet feloldásához. Eszméletlen jó érzés látni, hallani a visszajelzéseket, hogy milyen örömet tud már most szerezni az oldalunk, és hogy milyen sokaknak természetes az, hogy jót és jól adjanak” – mondta Császári Flóra, kreatív szakember.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:HősPincér

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Összefüggést találtak a mérgező vegyi anyagok és a lisztérzékenység között
Next Post: Hogyan született a HősPincér? (3.)

Kapcsolódó anyagaink

  • Ajánlásokkal segíti a Nébih a nyitásra készülő vendéglátósokat Gasztropress
  • A világ legrégibb ismert whiskyjét árverezik el júniusban Gasztropress
  • A paprika, a sercli és a sör az idei Gourmet Fesztivál slágertémái Gasztropress
  • Jó évjáratra számítanak a villányi bortermelők Gasztropress
  • Évente 2,3 milliárd tojást fogyaszt a lakosság Gasztropress
  • A hazai bor a gazdaságot erősíti, Magyarországnak teremt jövőt Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Az autógyártók közül a Toyotának van a legtöbb női vásárlója
  • 2023-ban számtalan program várja az élménymotorozás szerelmeseit
  • Eredeti alkatrészek gyors és öreg Toyotákhoz
  • Így változik a parkolási rend a PENNY egyes áruházainál!
  • Lezárásokra kell számítani a Puskás Aréna környékén
  • Parov Stelar Debrecenben
  • Egész évben a PENNY-vel főzhetnek
  • Így vészeld át az óraátállítást!
  • Ismét mozikban a Veszett a világ
  • Ezek az idei év fitnesztrendjei
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Táborfalván tesztelik a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyvereket
  • A Mustang név “meggyalázása” jól teljesítette IIHS töréstesztet
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Rögös túró – a magyar szuperélelmiszer Gasztropress
  • Brutális drágulás jöhet a süteményeknél idén Gasztropress
  • Kezdődik a Bajai Halfőző Fesztivál Kinekeszelma
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • Csirkerolád savanyított vajretekkel Gasztropress
  • De, MIÉRT?! Gofrit neveztek el az X-Faktor “sztárjáról” Gasztropress
  • Családom és egyéb receptfajták – #krausztronomia Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.