Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Hamarosan befejeződik a nyírbátori Unilever-gyár fejlesztése

Posted on 2021-08-072021-08-07 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

    Idén nyáron fejeződnek be az Unilever Magyarország Kft. nyírbátori háztartás-vegyipari gyárának első körös, ötmilliárd forint értékű bővítési munkálatai – közölte a projekt kommunikációjáért felelős társaság pénteken az MTI-vel.

    Közleményükben emlékeztettek, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Alberto di Leo, a vállalat ügyvezetője tavaly áprilisban jelentette be, hogy az Unilever harmadával bővíti az üzem alapterületét. A beruházás eredményeként az egység termelési kapacitása mintegy a negyedével, a foglalkoztatottak létszáma pedig közel tíz százalékkal nő.


    A saját erőből finanszírozott beruházás keretében a brit-holland anyavállalat stratégiai fontosságú európai üzeme 2020-tól 2022-ig egy 11 ezer négyzetméteres csomagolócsarnokkal, hat új gyártósorral és egy nyolcezer négyzetméteres, korszerű, automatizált magasraktárral bővül. A bővítést követően a nyírbátori üzem lesz globálisan a vállalatcsoport második legnagyobb hatékonysággal működő háztartás-vegyipari gyára, továbbá itt készül majd az Unilever a régióban forgalmazott háztartás-vegyipari termékeinek 90 százaléka is – áll a közleményben.


    A jelenleg zajló beruházás során újrahasznosították az 54 régi, lebontott ipari épület maradványait, a környezetvédelem jegyében az itt előállított műanyag csomagolóanyagok hetven százalékát újrahasznosított forrásból szerzik be, a szennyvizet újra felhasználják és tisztítják, a villamos energiát pedig 2021-től száz százalékban megújuló energiaforrásból nyeri az üzem.


    A nyírbátori, a veszprémi és a röszkei gyáraiban közel 1500 munkavállalót foglalkoztató Unilever Magyarország Kft. 2020-ban 95,2 milliárd forint nettó árbevételt ért el, ezen belül a belföldi értékesítés nettó árbevétele 65,1 milliárd forintot, az exportértékesítés nettó árbevétele pedig 30,1 milliárd forintot tett ki. Az adózás előtti eredményük megközelítette a 3 milliárd forintot.


    A fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó Unilever-vállalatcsoport, amely 69 ország több mint 300 gyárában állít elő késztermékeket, 51 milliárd euró értékű forgalmat bonyolított le 2020-ban – olvasható a közleményben.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Unilever, Unilever Magyarország Kft., Unilever-gyár

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Összeöntötték a Magyarok Kenyere programban felajánlott búzát Ópusztaszeren
Next Post: Uniós oltalmat kapott a tuzséri alma és az őrségi tökmagolaj

Kapcsolódó anyagaink

  • Kevesebb sört főztek tavaly Csehországban, mint egy évvel korábban Gasztropress
  • A Dreher árbevétele csaknem 10 százalékkal nőtt tavaly, profitja négyszeresére emelkedett Gasztropress
  • Körített túró Gasztropress
  • Nyolcszáznegyven adag halászlevet kapott a debreceni kórház Gasztropress
  • Kutyatápért kriptovalutát Gasztropress
  • A Lidl exportálta a magyar palackos borok csaknem 30 százalékát tavaly Gasztropress
2023. június
hKscpsv
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
« máj    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Felfrissült a rendőrmotor-állomány
  • A Mercedes-Benz egyesíti a kisteherautók bérlését az autó- és lakóautó-kölcsönzéssel
  • Neuville győzelme a Szardínia-ralin, 45. a magyar kettős
  • A Debrecen Drive kiemelt partnere volt a BMW Group Gyár Debrecen
  • Egymilliós járművezetői bónusz a BKV-nál
  • #magvetőakönyvhéten
  • Ismét sikerrel zárult az idei Bridge to Benefits Mesterkurzus
  • Már az adat sem a régi, avagy újfajta védelem kell az egyre szaporodó információknak
  • A LEGO Group a női futball sztárjaival együttműködve inspirálja a gyerekeket a megállíthatatlan játékra
  • Miért veszélyesek a szürke- és fekete importból származó klímák?
  • A három szabadedzés és az időmérő után a futamot is behúzta Verstappen
  • Van képünk hozzá (23.06.04.) –  Toyota Yaris
  • Verstappen az időmérőt is simán behúzta
  • Verstappené a harmadik is
  • Kezdődjön a játék! Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS
  • A sikeres tesztidőszak után újabb kétszáz budapesti kukára kerül fedő a madarak miatt
  • Kiiktatta irányítóját egy MI-vezérelt drón egy teszt során
  • Újabb kategóriában ért el elsöprő tesztgyőzelmet a Cybex
  • Hosszú szünet után folytatódik a gravitációs hullámok tesztelése/megfigyelése
  • Több mint 50 ráktípust kimutató vérvizsgálatot teszteltek biztató eredményekkel
  • A Ssangyong Rextonnal is megismerkedtek
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • Anita és Sanyi találkozott a Honda CB650R motorral (is) – VIDEÓ
  • Anita és Sanyi a Mazda CX-5-öt is kihagyta…
  • Rextonról röviden
  • Honda CMX1100T Rebel
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • E-Tech Renault Arkana
  • Az élelmiszerjelölés evolúciója Gasztropress
  • Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai Gasztropress
  • Útra kelt a Magyar Pizzaválogatott a Pizza Világbajnokságra Gasztropress
  • #Legalja… Győrfi Dani pofozkodva tanítja tojást sütni az iskolásokat TikTokon Gasztropress
  • Hahó, divatvegák, divatvegánok és divatpaleók! WC álarcos vegetáriánus sertés és sült glutén kapható Gasztropress
  • A Magyar Pizzaválogatott tisztességesen helytállt 52 ország több mint 1.000 résztvevője és közel 700 pizzaséfe között Gasztropress
  • Tudjuk, mit eszel idén a fánkfesztiválon Gasztropress
  • Honnan ismerszik meg a jó felvágott? Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.