Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Gyümölcsös cobbler

Posted on 2021-08-072021-08-03 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Mint arról korábban már beszámoltunk, a nyár és az iskolaszünet tökéletes alkalmat kínál a barátokkal, családdal töltött szabadtéri estékhez, finom ételek elkészítéséhez.

Gyümölcsös cobbler

Hozzávalók:

  • 1 nyári bogyós gyümölcs (eper, áfonya, cseresznye)
  • 2 ek étkezési keményítő
  • 3 ek sötét barnacukor
  • 1/2 tk őrölt fahéj
  • 25 dkg liszt
  • 5 dkg kristálycukor + a szóráshoz a tetejére
  • 1 csomag sütőpor
  • 10 dkg vaj
  • 1 tojás
  • 1,5 dl tejszín
  • pici só

A kimagozott gyümölcsöt a keményítővel, barnacukorral, fahéjjal jól összekeverjük, a tepsibe öntjük. Összekeverjük a lisztet, cukrot, sütőport és a sót, hozzáadjuk a hideg vajkockákat és robotgéppel egyenletesre keverjük. Hozzáadjuk a tejszínnel kikevert tojást, épp csak addig keverjük, amíg a tészta összeáll. A tésztát kanállal a gyümölcsre szaggatjuk és megszórjuk kristálycukorral. 40 perc alatt készre sül. Akkor jó, ha a teteje sötét aranysárga, alatta a gyümölcs pedig szirupos sűrű.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Miteszel Tags:cobbler, étel, gasztroll, gasztroll.hu, gasztrollógus, grill, grillezés, grillparti, grillparty, grillszezon, gyümölcsös, gyümölcsös cobbler, http://gasztroll.hu, kaja, konyha, nyár, Optigrill Elite GC750D30, Optigrill+/Elite Snacking & Baking, Optigrill+/Elite Snacking & Baking XA725870, Tefal, Tefal Optigrill Elite GC750D30, TEFAL Optigrill+/Elite Snacking & Baking, TEFAL Optigrill+/Elite Snacking & Baking XA725870, XA725870

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Blue Agori
Next Post: Pizzica

Kapcsolódó anyagaink

  • Cianid veszély miatt mandula termékeket hívott vissza a Nébih Gasztropress
  • Nyitottak a magyarok a hűsítő kávékülönlegességekre, a jegeskávé a forró nyári délutánok fénypontja Gasztropress
  • A menopauza étrendi vonatkozásai Gasztropress
  • Gyömbéres csirke Gasztropress
  • „Ilyen sörökkel még nem találkozott senki” Gasztropress
  • A halfogyasztás megduplázását tervezi az agrártárca Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Európa legnépszerűbb túramotorja, az NT1100, két feltűnő új fényezést kap jövőre
  • A Skoda Superb negyedik generációja is kínál limuzin változatot
  • Az EQE szedán és az EQE SUV már különleges kiadású modellként is elérhető, kiterjedt felszereltséggel és vonzó árelőnnyel
  • Több utcát aszfaltoznak uniós támogatásból Mezőhegyesen
  • Forgalomkorlátozás lesz október közepéig az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában
  • Űrprogramot indít az Elefánt a Budapest Park évadzáróján
  • A rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók
  • Elképesztő, de mindössze öt év 6 hónap fogházra ítélték a Viking Sygin tömeggyilkos kaptányát
  • Novák Katalin: “Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában és a békemisszióban”
  • A játékidő veszélyben
  • Van képünk hozzá (23.09.26.) –  Morgan Super 3
  • Hamarosan a Tesla is Magyarországon gyártja/újrahasznosítja az akkumulátorait? Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban
  • Van képünk hozzá (23.09.25.) –  Nikola Tre
  • Verstappen nyerte a Japán Nagydíjat, világbajnok a Red Bull
  • Van képünk hozzá (23.09.24.) –  Abarth 500e
  • A Lego tovább tesztel, de jelenleg lemondott az újrahasznosított műanyagból készített építőkockák gyártásáról
  • Tesztkörúton szereplő, digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • A Magyar Pizzaválogatott tisztességesen helytállt 52 ország több mint 1.000 résztvevője és közel 700 pizzaséfe között Gasztropress
  • Fővárosi vendéglátóhely működését függesztette fel a Nébih Gasztropress
  • Nem mindegy, mit zabálsz! Milyen étel illik a vezetéshez? Gasztropress
  • Csicseriborsó perecet hívtak vissza a Müller üzletekből Kinekeszelma
  • A hét mondása a facebook-ról :-D Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Negyven százalékkal több üvegházhatású gázkibocsátást okoz a férfiak étrendje, mint a nőké Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.