Gondtalan reggel a Tefallal

Mindannyiunkkal megtörtént már: később ébredtünk a kelleténél, és munkába menet a nagy sietségben már nem volt időnk meginni a reggeli, elengedhetetlen kávénkat. Nagyon jól tudjuk, hogyan folytatódik aztán egy ilyen nap. Fáradtak vagyunk, nincs kedvünk és energiánk semmihez, és alig várjuk, hogy végre hozzájussunk az éltető nedűhöz… Ha az Ön reggeli rutinjának és energiával való feltöltődésének alapja történetesen a filteres kávé, akkor jó hírünk van az Ön számára: A Tefal új filteres kávéfőzőket mutat be, amelyek az ébresztőóra csörgésétől függetlenül, pontosan időben elkészítik kávéját.

Választása akár a minimalista, fehér Tefal Sense CM693110, akár az elegáns fekete Tefal Smart’N Light CM600810 készülékre esik, biztosan nem fog mellé, hiszen modern megjelenésükkel bármely konyhába beillenek. A filteres Tefal kávéfőzők különlegessége, hogy az időzítőt akár 24 órával előre is beállíthatja, így a bosszantó ébresztőóra helyett mostantól minden nap az akár 30 percig is forrón maradó friss kávé illatára ébredhet! Nincs többé reggeli kávé nélkül induló nap!

Az időzítőt a nagy méretű, érintőképernyős, könnyen leolvasható kijelzőn állíthatja be, ami még kényelmesebbé teszi a használatát. A filteres kávéfőzőhöz egy praktikus, 1,25 literes kancsó is tartozik, amellyel egyszerre akár 15 csésze kávé is elkészíthető. A nagy kapacitású filtertartály pedig a kávé gyors elkészítéséről is gondoskodik A készülékek AROMA funkcióval is rendelkeznek, amely a szűrés előtti előextrakciónak köszönhetően ízletes kávét biztosít, továbbá a csöpögésgátló rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy már a lefőzés folyamata alatt is kortyolhasson a kávéból. A kétfajta új készülék 2021 szeptemberétől kapható. Terveztünk mindkét stílusban hozzájuk illő vízforralót és kenyérpirítót is, így akár szettként is megvásárolhatja ezeket a készülékeket!

A Tefal Sence CM693110 és a Tefal Smart’N Light CM600810 ajánlott fogyasztói ára: 21 990 HUF

www.tefal.hu

www.homeandcook.hu

A magyar piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáknak köszönhetően ismert Groupe SEB francia családi vállalkozás vállalja termékeinek 10 éven keresztüli javíthatóságát – ez immár termékeinek 95 %-ra érvényes.