Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Gasztrokalauzt adott ki a Magyar Konyha

Posted on 2020-12-012020-12-01 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

TOP 100 termelő címmel gyűjti össze a legmagasabb minőségű magyarországi alapanyagok előállítóit és beszerzési forrásait a Magyar Konyha legújabb gasztrokalauza. A 136 oldalas, térképpel ellátott kiadvány a magazin most megjelent ünnepi számával együtt érhető el.

     Közép-Európa legrégibb gasztromagazinja megújulásának tizedik évét ünnepli, ez a 100. lapszám, amelyet az új szerkesztőség készített. Ebben a tíz évben a Magyar Konyha bemutatta a magyar és a külföldi séfek elitjét, közölt 3000 eredeti receptet és megismertette az olvasókat 300 gazdával, akik közül a 100 legjobbnak a portréját most a lap mellé csomagolt “karácsonyi ajándékként” adják át a vásárlóknak – közölte az MTI-vel a Magyar Konyha.


    A kiadvány “A termőföldtől az asztalig” mottóval olyan gazdákat mutat be, akik terményeiket maguk dolgozzák fel, kerülik a vegyszerek, adalékanyagok használatát, ügyelnek a fenntarthatóságra és akiknek a termékeihez piacokon, boltokban, a saját portájukon bárki hozzájuthat. Az olvasók így megtudhatják, hol kaphatnak friss tejet, tojást, vajat, kiváló mangalica-, angus- vagy bárányhúst, kik készítik a legfinomabb sajtokat, mézet, lekvárt, szörpöt, ecetet, mustárt vagy tormát.


    A Madary Orsolya és Sümegi Noémi által szerkesztett, ünnepi gasztrokalauzban szerepel a családi gazdaságok leírása, jellemző termékeik, valamint egy címlista, amelyből az is kiderül, mi hol kapható és melyik termelő vállal házhoz szállítást – áll a közleményben.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:gasztrokalauz, Magyar Konyha, TOP 100 termelő

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Idén csökken a karácsonyi édességek forgalma
Next Post: A mézben lévő rovarirtószer kimutatására fejlesztettek ki új módszert kanadai kutatók

Kapcsolódó anyagaink

  • Tefal tippek Gasztropress
  • Rekordkínálattal indult el Gódor András sonkás-sajtos webshopja Gasztropress
  • Ma ünnepeljük a Víz Világnapját! Gasztropress
  • Minden alkalmazottjukat bejelentik a fővárosi éttermek(?) Gasztropress
  • Hungaricool by SPAR versenyzők a Cápák között Gasztropress
  • Megfelelő fogápolással Ön is tehet a koronavírus ellen Gasztropress
2023. május
hKscpsv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
« ápr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Országos szemétgyűjtési akcióhetet szervez a Magyar Közút
  • A főbohóc tovább folytatja apja tragikus halálának megbosszulását! – #Karigerikerékpársugárúttá lesznek a metrópótló buszok egykori sávjai
  • A Volvo Trucks új biztonsági rendszereket vezet be teherautóiban
  • Nyirádon a Korda-lányok mentették meg a csapat becsületét
  • Fotókon a Mercedes-EQ EQT
  • A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött
  • Psoriasis és társbetegségei
  • Megjelent Steigervald Krisztián új könyve, a Generációk harca a figyelemért
  • Programozható robotokkal a jövő mérnökeiért
  • „Látjuk a jövőt!”
  • Az Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® csapatáról
  • Van képünk hozzá (23.05.29.) –  Ssangyong Rexton
  • A Honda részvétele az F1-es versenyeken
  • Verstappen behúzta a Monacói Nagydíjat
  • Van képünk hozzá (23.05.28.) –  Suzuki Jimny 5 Door
  • Új szuperbaktérium-ölő antibiotikumot fedeztek fel tesztelés közben
  • Elon Musk cége elkezdheti az agyimplantátumok tesztelését embereken
  • Új új biológiai fegyverek tesztelése volt a cél
  • Mikrozöld termelőket ellenőriztek a Szupermenta tesztprogramban
  • A tesztidőszak tapasztalatai alapján…
  • Nincs megálás! Anita és Sanyi is kipróbálta az OKAI Neon elektromos rollereket
  • Rexton tesztnek indult, OKAI Neon e-scooter próba lett belőle
  • Anita és Sanyi találkozott a Honda CB650R motorral (is) – VIDEÓ
  • Anita és Sanyi a Mazda CX-5-öt is kihagyta…
  • Anita és Sanyi a Mazda 6-os jubileumi kiadásával is megismerkedett
  • Röviden a Honda CB650R-ről
  • Ismerkedés az OKAI Neon elektromos rollerrel
  • E-Tech Renault Arkana
  • Elsőként a Mazda CX-5-ben
  • Mazda 6 20 TH Anniversary
  • Idén is lesz Happy hét a vízfogyasztás népszerűsítésére Kinekeszelma
  • Brutális drágulás jöhet a süteményeknél idén Gasztropress
  • Mautner Zsófi főzelékeit ízlelgette a világhírű séf Gasztropress
  • Pff… Vegánoknak is érdekes lehet az új hentesvetélkedő Gasztropress
  • És, ez, nem vicc!!! Miseborral segíti Magyarország az ukrajnai hívő közösségeket Gasztropress
  • Elvis szendvicsébe és a szivárványszínű salátába is tökéletes a bacon Gasztropress
  • Három gyerek mellett fogyott le egy magyar édesanya az applikációnak köszönhetően Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.