Év végéig 250 termékének árait fagyasztotta be a PENNY!

Tovább kíméli a vásárlók pénztárcáját a kiskereskedelmi áruházlánc hűségprogramja

Év végéig 250 termékének árait fagyasztotta be a PENNY, ezzel is segítve vásárlóit ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben! A kiskereskedelmi áruházlánc több mint egy évtizede sikeresen működő hűségprogramjának keretében minden hónapban akciókkal és kuponokkal biztosít különféle kedvezményeket a vásárlók számára. Ráadásul a hűségkártya már nemcsak plasztik formában, hanem okostelefonra telepíthető applikáción keresztül is elérhető.

A PENNY 2009 óta működő hűségprogramja az utóbbi időben teljes átalakuláson ment keresztül. A nemrégiben bevezetett újításoknak köszönhetően a vásárlók számára a hűségkártya immár nemcsak plasztik, hanem digitális formában – az ott megjelenő kuponokkal együtt –, okostelefonos applikáción keresztül is elérhető. Fontos kiemelni, hogy a korábban már kiváltott plasztik PENNY Kártya digitalizálása is lehetséges, amely természetesen fizikai formájában továbbra is használható.

Hazánk egyik vezető kiskereskedelmi áruházlánca július végén hirdette meg a hűségprogramjában résztvevő vásárlói számára pénztárcakímélő árstopját, méghozzá elsőként 200 termékre vonatkozóan. Most ezt – újabb 50 termékkel bővítve a kínálati palettát – az év végéig hosszabbította meg.

„A PENNY-nél nap mint nap azon dolgozunk, hogy fogyasztóink számára a legjobb ár-érték arányú termékpalettát kínáljuk, és az áremelkedésekből a lehető legkevesebbet érzékeljék. Azt tapasztaljuk, hogy a közelmúlt gazdasági folyamatokat is befolyásoló eseményei miatt a vevőink számára a kiváló minőség mellett kiemelten fontosak a kedvező árak és az akciók. A hűségprogramunk plusz kedvezményeket biztosít, segítséget nyújtva a mindennapi bevásárlások során a kiadások mérséklésében. Ennek keretében év végéig 250 termékünket árstoppal láttunk el, tehát az ilyen jelzésű árucikkeink október 15-én érvényes fogyasztói árai a PENNY Kártya használata esetén 2022. december 31-ig változatlanok. Továbbá vásárlóink a hűségkártya használatával akár 50 százalékos kedvezményt is kaphatnak egyes termékek megvásárlása esetén” – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

https://gasztroll.hu/igy-alakul-a-penny-uzletek-nyitvatartasa-oktober-utolso-heteiben/