Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Érkeznek a nyár legmenőbb frissítői

Posted on 2020-04-212020-04-21 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Az idei nyár se maradhat el XIXO újdonság nélkül, hiszen a Mojito és Mojito-Mango ízesítésű XIXO alkoholmentes szénsavas italok áprilistól már a boltok polcain várják a frissítőre vágyó vásárlóikat. A kirobbanó ízek kedvelői számára így két új meglepetésünk is érkezik.

Sokak számára nem újdonság, hogy nagyon sok minden befolyásolja azt, mikor érzünk egy ízt kellemesnek. Az ízlelés folyamatához emlékek – helyszínek, a társaság, az akkori érzések – is kapcsolódnak, ezért van, hogy egy-egy korty ital után a fergeteges bulik, vagy épp kellemes nyáresték jutnak eszünkbe.

A mojito is ilyen, nemcsak a kellemes mentás ízt élvezhetjük benne, hanem mindazt a sok élményt, amit az íz felidéz. A XIXO most ezt a fergeteges érzést hozza el nekünk, és csak rajtunk múlik, milyen további élményekkel gazdagítjuk azokat. A Mojito a klasszikus koktélozóknak, míg a Mojito-Mango a különleges, egzotikus ízek kedvelőinek kínál frissítő alkoholmentes megoldást.

„Új ízeinkkel valóban különleges élményt kínálunk a vásárlóinknak, bízunk benne, hogy a XIXO Mojito és a Mojito-Mango az idei nyár kedvenc frissítője lesz. Az új ízek gyümölcscukorral és természetes sztíviakivonattal készülnek, ráadásul tartósítószert sem tartalmaznak, akárcsak a legtöbb XIXO szénsavas italunk” – mondta el Mészáros Beatrix, a XIXO márkaigazgatója.

A XIXO-tól megszokott, minőségi alapanyagokból készülő új termékek április közepén jelennek meg a boltokban. A 100%-ban újrahasznosítható aludoboznak köszönhetően az új ízesítésű XIXO szénsavas italok vásárlói pedig nemcsak a felfrissülésükről, hanem környezetükről is gondoskodhatnak.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Mojito, Mojito-Mango, Xixo

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A megfelelő konyhai higiénia csökkenti a fertőzés kockázatát
Next Post: A fáradtságot nem biztos, hogy az alváshiány okozza!

Kapcsolódó anyagaink

  • Sztárséfek otthoni konyháikból tanítják főzni a franciákat Gasztropress
  • Eljárás indult nagy élelmiszerláncok ellen, mert országszerte rögzíthették egyes üdítőitalok árait Gasztropress
  • Életbe lépett a rovarfehérjékkel kapcsolatos új szabályozás Gasztropress
  • Házhoz szállítással, Drive-In átvétellel és hosszabb nyitvatartással várja a SPAR a nyaralókat Gasztropress
  • Magyarország ellenzi, hogy gyengébb minőségű szőlőfajtákból is lehessen bort készíteni Gasztropress
  • A kormány 282 millió forinttal támogatja a régen bezárt szerencsi csokoládégyár bővítését Gasztropress
A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
https://open.spotify.com/show/2VorOOqCuEeabT9WsXCMNd
https://open.spotify.com/show/4RYUnhH8juk1Gjci7h9S7v?go=1&sp_cid=d66604fa5162f505269a3853997f73d7&utm_source=embed_player_p&utm_medium=desktop&nd=1
https://open.spotify.com/show/470IyHe9MHNpJQokdSl4fF?go=1&sp_cid=d66604fa5162f505269a3853997f73d7&utm_source=embed_player_p&utm_medium=desktop&nd=1
2023. október
hKscpsv
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
« szept    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • A játszótéren is megjelennek a közösségi autók
  • ABT Urus Scatenato – Az elegancia az erővel találkozik
  • 2023-ban is a Toyota lett a gyártók világbajnoka a WRC-ben
  • A 2024-es Honda NT1100 műszaki adatai
  • Suzuki influencerképző?!
  • Októberben újabb spanyol film a Pannónia felhozatalában
  • Csütörtökön kezdődik a 12. Szemrevaló Filmfesztivál
  • A Nike a legértékesebb ruházati márka a Brand Finance szerint
  • Koltay András: “Komoly etikai kérdéseket vet fel a mesterséges intelligencia használata”
  • Így kerülhetők el a nőgyógyászati ​​rémtörténetek
  • Van képünk hozzá (23.10.03.) –   Nissan Concept 20-23
  • A McLaren Speedtail által inspirált gitár a tökéletes múzsa
  • Van képünk hozzá (23.10.02.) –   Toyota APM Shuttle Cat Bus
  • Jobb, mint a Lego? A MEGA Barbie Corvette klasszikusan menő, és előrendelhető
  • Van képünk hozzá (23.10.01.) –  Toyota GR86 40th Anniversary Limited Edition Japan
  • Csomós Mixiék a Diósgyőr ralin teszteltek az Eb-futamra készülve
  • A Valhalla hibrid szuperautó első prototípusának tesztelése még idén megkezdődik
  • A legjobb üzemanyag fogyasztással rendelkező tehergépkocsi a Scania Super
  • A Siemens Mobility Mireo Plus hidrogénvonata sikeresen teljesítette első tesztútját Bajorországban
  • Éles teszt! Megnyerte első versenyét az új Toyota GR Yaris Rally2
  • Sanyiék a Casio G-Shock DWE-5600HG-1ER “óracsaládra” is rácsodálkoztak
  • Anitával és Sanyival a Toyota Corolla Crosst is körbejártuk
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Világraszóló szenzációról podcastolunk
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • Hagyományos ételek kerüljenek karácsonykor az ünnepi asztalra Gasztropress
  • Ezt együk és ezt ne tegyük lefekvés előtt! Gasztropress
  • Csomagolt Kinekeszelma
  • Innovatív superfood, ám sokan még idegenkednek tőle Gasztropress
  • Újítások a Sziget gasztrofronton Gasztropress
  • 3 otthon is elkészíthető koktél a nyári felfrissüléshez Gasztropress
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress
  • Pff… Vegánoknak is érdekes lehet az új hentesvetélkedő Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.